Image
Niklasberg säljer en industriportfölj i Uddevalla.

Industriaffär om 20 000 kvadratmeter i Uddevalla

Transaktioner AK Fastigheter förvärvar en industriportfölj i Uddevalla av Niklasberg och byter i samband med förvärvet namn till Fratera Fastigheter.


Saxviken säljer i Uddevalla

Saxviken säljer i Uddevalla

Transaktioner Saxviken Fastigheter har sålt Uddevalladelen av sitt bostadsbestånd, fastigheten Fisketången 1, med 141 lägenheter, till Bagges Fastigheter.


Hampus Danielsson.

Trestadsmäklare rekryterar

Karriär Svensk Fastighetsrådgivning, fokuserat på Trestadsområdet (Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla) rekryterar Hampus Danielsson.


Lidl bygger nytt i Torp

Handel Lidl Sverige fortsätter expansionen i Sverige med målet 200 butiker 2020. Nu är det klart för Lidls slår öppnar en andra butik i Uddevalla – närmare bestämt i handelsområdet Torp.


SFR etablerar sig på Göteborgsmarknaden

Karriär Svensk Fastighetsrådgivning som fokuserar på Trestad, förstärker med Ulf Teodorsson och etablerar sig därmed på Göteborgs- och Boråsmarknaden.


SFR nästan uppe i miljarden 2017

Bolag Svensk Fastighetsrådgivning, som arbetar med kommersiella fastighetstransaktioner i Trestadsområdet, har under 2017 genomfört transaktioner för drygt 900 miljoner kronor.


Orvelin Gruppen köper på Överby i Trollhättan.

Orvelin Gruppen köper i Trollhättan

Transaktioner Orvelin Gruppen köper en portfölj, omfattande 6 000 kvadratmeter handel på Överby i Trollhättan, av Fastlane AB.


Skanskullen utökar i Uddevalla

Transaktioner Skanskullens Förvaltning köper cirka 5 000 kvadratmeter i bästa läge på Kungsgatan/Norra Drottninggatan i centrala Uddevalla.


En uppstickare i väst

Bolag Förra året genomförde Svensk Fastighetsrådgivning transaktioner för cirka 300 miljoner kronor.
- Det känns som att det kan bli mer i år, vi har mycket i pipeline, säger Oscar Olofsson, partner på bolaget.