Image
Deqa Abukar är medgrundare till Bling Startup, en rörelse som driver positiv samhällsförändring och arbetar för att motverka utanförskap genom gott ledarskap, entreprenörskap och innovationer. Deras initiativ Bridge öppnar i Gottsunda Centrum i början av 2022.

Optimal Stadsutveckling hyr ut i Gottsunda Centrum

Uthyrning Optimal Stadsutveckling har som fokusområde att bidra till en hållbar och holistisk stadsutveckling. Som ett led i detta har de nu medverkat till att etablera Bling i Gottsunda, som öppnar Bridge för entreprenörer i Gottsunda Centrum.


Optimal har funnits i fastighetsbranschen i mer än 15 år, som fastighetsägarens närmaste rådgivare i bland annat stadsutvecklingsfrågor och handelsanalyser. Nu kommer de ut som nytt bolag, Optimal Stadsutveckling, med Dominika Andræ som ägare och vd.

Optimal Stadsutveckling i ny tappning

Bolag Optimal har funnits i fastighetsbranschen i mer än 15 år, som fastighetsägarens närmaste rådgivare i bland annat stadsutvecklingsfrågor och handelsanalyser. Nu kommer de ut som nytt bolag, Optimal Stadsutveckling, med Dominika Andræ som ägare och vd.