Image
Schneider Electric är vald som partner vid ombyggnation av Mörby Centrum.

Schneider Electric in som partner i Mörby Centrum

Bolag Just nu pågår en ombyggnation av Mörby centrum. Denna storsatsning som avser 38 000 kvadratmeter ska skapa en ny galleria med namnet Danderyds Centrum – en moderniserad och hållbar fastighet.


Danderyds Centrum.

Skandia Fastigheter väljer TL Bygg när Mörby Centrum blir Danderyds Centrum

Bygg/Arkitektur Byggentreprenören TL Bygg har tecknat avtal med Skandia Fastigheter avseende kommande etapp i ombyggnationen av Mörby Centrum. Fastighetsbolaget gör en stor satsning på området där Mörby Centrum förvandlas till det mer moderna Danderyds Centrum. Den aktuella ombyggnadsfasen avser omkring 38 000 kvadratmeter och beräknas pågå under tre år.


JM köper byggrätter vid Mörby centrum

Transaktioner JM köper fastighet med lagakraftvunnen detaljplan som medger 120 nya bostäder vid Mörby centrum i Danderyds kommun, strax norr om Stockholm. Köpeskillingen uppgår till 220 miljoner kronor med tillträde och betalning i december 2016.


Danderyd centrum utvecklas

Bygg/Arkitektur Skandia Fastigheter och Wester + Elsner utvecklar Danderyd centrum.


Skandia renoverar lägenheter vid Mörby Centrum

Bygg/Arkitektur Skandia Fastigheter lyfter nu 124 lägenheter i Danderyd till en ny och bättre standard. Arbetet startar omgående, och beräknas pågå under cirka 1,5 år, med planerad återflytt hösten 2017.


Skandia går igång med om- och tillbyggnad

Bygg/Arkitektur Uthyrningen till Besqab innebär att det första av två nya kontorshus i Mörby Centrum, Danderyd, är fullt uthyrt, med ett och ett halvt år kvar till inflyttning. Nu påbörjar Skandia Fastigheter uthyrningsarbetet för det andra huset, som omfattar 17 000 kvadratmeter.


Diligentiahöghus i Danderyd blir lägre än planerat

Bygg/Arkitektur Förhandlingarna mellan Danderyds kommun och Diligentia om utveckling och ombyggnad av Mörby centrum är nu avslutade.