Image
Månsbro Fastigheter AB siktar på att långsiktigt utveckla de fastigheter man förvärvat i Hovsjö, Södertälje.

Socialt engagemang nyckel till storförvärv

Transaktioner Månsbro Fastigheter AB har precis gjort sitt största förvärv hittills när man köpte delar av miljonprogramsområdet Hovsjö i södra Södertälje. För Fastighetssverige berättar delägaren Lars-Åke Månsson varför de fick köpa och hur man vill förvalta och utveckla området.


Telge Hovsjö säljer till Månsbro Fastigheter.

Månsbro köper stort av kommunen i Södertälje

Transaktioner Kommunala Telge Hovsjö säljer 786 lägenheter och radhus i stadsdelen Hovsjö till Månsbro Fastigheter, som idag äger fastigheter i Hovsjö och i Södertälje och som har ett långsiktigt och socialt engagemang i området.


Creantum säljer fastighet i Södertälje

Transaktioner Månsbro Fastigheter AB har förvärvat fastigheten Gravyren 14 i Hovsjö i Södertälje av Creantum Fastigheter AB.


Månsbro hyr ut till hostel

Uthyrning Månsbro Fastigheter hyr ut 1 600 kvadratmeter till Danshe Hostel i Flemingsbergsdalen.


Fastighetsbolag vann över BRF i Gamla stan-försäljning

Transaktioner Nyligen såldes bostadsfastigheten Bootes 9 i Gamla stan i Stockholm. Köpare blev inte en bostadsrättsförening utan det privata fastighetsbolaget Månsbro.


Månsbro köper i Södertälje

Transaktioner Månsbro Fastigheter köper tre logistik- och handelsfastigheter i Södertälje. Fastigheterna har en total yta om 8 000 kvadratmeter.


CBRE hyr ut för Månsbro

Uthyrning I juni 2011 köpte Månsbro den så kallade Siemensfastigheten i Flemingsbergsdalen, Huddinge av Siemens.
CBRE har arbetat med utveckling, omförhandling och uthyrning av lokalerna och två nya hyresgäster har nu tecknat långa avtal.