Image
Sveafastigheter bygger hyresrätter i Rosendal.

Sveafastigheter bygger hyresrätter i Rosendal

Bygg/Arkitektur Uppsala kommun säljer tomtmark i Rosendals etapp 2 till Sveafastigheter, det beslutade kommunens Mark- och exploateringsutskott i förra veckan. Det blir företagets första projekt i Rosendal och kommer att komplettera utbudet i området med 58 lägenheter till lägre priser.


Biljana Pehrsson är näst ut i Fastighetspodden.

Andra avsnittet av Fastighetspodden – hör det här

Bolag I dag släpps det andra avsnittet av Fastighetspodden där Kungsledens vd, Biljana Pehrsson, intervjuas. I en öppen intervju delar Biljana med sig av sina erfarenheter dels från sitt yrkesliv, såsom åren i Ryssland när fastighetsbranschen vände, dels från sitt privatliv och om hur man hittar balans i livet.
- I Ryssland var det mer komplext, där hade vi en ”motparts-DD” - vem man gjorde affär med var den viktigaste delen, säger Biljana Pehrsson i intervjun.


Sven-Olof Johansson och Ludvig Rosén.

”Jag var fattigast i Sverige”

Bolag I dag släpps det första avsnittet av Ludvig Roséns Fastighetspodd, där Fastpartners vd och grundare Sven-Olof Johansson intervjuas. Johansson berättar om både upp- och nedgångar.
- Jag var värd två miljarder – minus. Det var skillnaden mellan lånebeloppet och tillgångsmassan. Med det var jag väl fattigast i Sverige, säger Sven-Olof Johansson i podden.


Ludvig Rosén

Fastighetspodden lanseras i samarbete med Newsec

Bolag I nya Fastighetspodden intervjuar Ludvig Rosén, associate på Newsec, spännande entreprenörer och innovatörer inom fastighetsbranschen.