Image
Patrik Hall.

Heimstaden köper fastigheter i Eskilstuna

Transaktioner Heimstaden köper en skola och 559 lägenheter i Eskilstuna av Eskilstuna Kommunfastigheter.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Kent Persson

Borås: Vad kan vi vänta oss av politiken?

Fastighetsmarknadsdagen Borås Kent Persson, före detta moderat partisekreterare, numera samhällspolitisk chef på Heimstaden, analyserar det politiska läget med fokus på bostads- och byggpolitiken på Fastighetsmarknadsdagen Borås den 15 april. Anmäl dig nu – i kväll stänger vårt BOKA TIDIGT-erbjudande.


Fastighetsmarknadsdagen Stockholm
Anna Denell, Kent Persson och Filip Elland.

Förvaltning: Hållbarhet – trender och framtidsspaning

Fastighetsmarknadsdagen Förvaltning Det som var spjutspets i går är hygien i dag – och vad är fokus i morgon? På det nya seminariet Fastighetsmarknadsdagen Förvaltning diskuterar företrädare för tre av landets viktigaste fastighetsaktörer hållbar fastighetsförvaltning.


Stora Bostadsdagen Göteborg
Heimstadens Kent Persson analyserar det bostadspolitiska läget på Stora Bostadsdagen Göteborg den 24 april.

Stora Bostadsdagen GBG: Den nya bostadspolitiken

Stora Bostadsdagen Göteborg Vad betyder Januariöverenskommelsen, den nya bostadsministern och den nya regeringen för bostadspolitiken framöver? Kent Persson, före detta partisekreterare för Moderaterna och numera samhällspolitisk chef på Heimstaden analyserar läget på Stora Bostadsdagen Göteborg den 24 april.


Kent Persson Play ÖG

Kent Persson om bostadsfrågan och den nya bostadsministern

Bostäder | PLAY Vad betyder den nya regeringsbildningen för bostadspolitiken, kommer det att tas ett helhetsgrepp om bostadspolitiken under mandatperioden och hur ser Kent Persson, samhällspolitisk chef på Heimstaden och tidigare partisekreterare för Moderaterna, på Per Bolund som bostadsminister?


Fastighetsmarknadsdagen Östergötland
Kent Persson

Det politiska läget – analys

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Vad betyder det politiska läget – som det ser ut den 31 januari – för bostadspolitiken de närmaste åren. Kent Persson, med en gedigen bakgrund från politikens innersta, analyserar läget på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland.


"Risken är stor att vi får ett nyval"

Sverige | PLAY Varför tror Kent Persson, samhällspolitisk chef på Heimstaden, att vi får nyval, vem tror han blir statsminster och vilken betydelse har bostadspolitiken i valet 2018?


Fastighetsmarknadsdagen Skåne

Kent Persson analyserar inför valet

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Ett par veckor före höstens val hålls Fastighetsmarknadsdagen Öresund på Malmö Live. Kent Persson, före detta partisekreterare i Moderaterna och numera utvecklingschef på Heimstaden, analyserar där bostads- och fastighetsfrågorna utifrån det politiska perspektivet. Vad har vi att se fram emot?


Fastighetsprofilerna om Ulf Kristersson och M-krisen

Sverige För Fastighetssverige berättar fem moderata fastighetsprofiler hur de ser på Ulf Kristersson, vad som gått snett i partiet – och vilken politisk fråga som är viktigast för branschen inför valet 2018.


Fastighetsmarknadsdagen Skåne
Kent Persson och Lennart Weiss.

Ett år kvar till val – tema bostadspolitik

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Hyresrätter eller eget ägt boende? Klassisk röd eller blå politik? Kent Persson och Lennart Weiss, båda med politisk bakgrund, diskuterar bostadspolitik på Fastighetsmarknadsdagen Öresund – deras lösningar korrelerar inte speciellt bra med deras politiska färger.


Fastighetsmarknadsdagen Östergötland

Tema/debatt: Så här ökar vi bostadsbyggandet

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland En före detta moderat partisekreterare och en S-märkt debattör erbjuder varsin, något oväntad, lösning på bostadskrisen på Branschens mötesplats i Östergötland den 2 februari.


Tidigare Moderatprofil till Heimstaden

Karriär Heimstaden rekryterar en utvecklingschef och senior investment manager med bakgrund från Moderaterna.