Image

White och In 3 Prenör ritar och bygger Botkyrkas nya kommunhus

Bygg/Arkitektur I tätt samarbete med byggföretaget In 3 Prenör och Botkyrka kommun kommer White att skapa Botkyrkas nya kommunhus, placerat intill Xenter på Utbildningsvägen i Tumba. Byggnaden rymmer arbetsplatser för drygt 800 medarbetare på 14 400 kvadratmeter lokalyta.


In 3 Prenör bygger för AMF

Bygg/Arkitektur In 3 Prenör har fått i uppdrag av AMF Fastigheter att bygga om två kvarter på Södermalm i Stockholm. Projektet genomförs i samverkan och omfattar cirka 30 000 kvadratmeter.


In 3 Prenör bygger för Klövern

Bygg/Arkitektur In 3 Prenör har fått i uppdrag av Klövern att bygga om kvarteret Hilton 3 i Frösunda för den europeiska hälsomyndigheten ECDC. Projektet genomförs på totalentreprenad i samverkan och omfattar cirka 9 400 kvadratmeter uthyrbar yta.


In 3 Prenör bygger förskola i Tierp

Bygg/Arkitektur In 3 Prenör har fått förtroendet av Tierps Kommunfastigheter att utföra en nybyggnad av en förskola i centrala Tierp för cirka 48 miljoner kronor.


Ny friidrottsarena vid Gränby sportfält.

In 3 Prenör bygger ny friidrottsarena i Uppsala

Bygg/Arkitektur När Uppsala kommun Sport- och rekreationsfastigheter utvecklar Gränby sportfält med en ny friidrottsarena är In 3 Prenör samverkansentreprenör.


In 3 Prenör får bygguppdrag av Skandia

Bygg/Arkitektur In 3 Prenör får i uppdrag av Skandia Fastigheter att bygga ett 16 000 kvadratmeter stort parkeringshus i Danderyd.


In 3 Prenör i samarbete med Sagax

Bygg/Arkitektur In 3 Prenör har fått i uppdrag av Sagax att bygga om och till kv. Romben 2 (f d Johnson & Johnson) i Sollentuna. Projektet genomförs på totalentreprenad i samverkan och omfattar cirka 10 000 kvadratmeter uthyrbar yta.


Byggföretag rekryterar
projektchef från Fabege

Karriär In 3 prenör förstärker organisationen med Henrik Nyberg som närmast kommer från Fabege.


Idéhus i Tullinge

Bygg/Arkitektur Tullinge Idéhus, med 2 700 kvadratmeter verksamhetsyta, ska stå klart våren 2017.


Andra etappen av Rikstens skola påbörjas

Bygg/Arkitektur In 3 prenör har fått uppdraget att bygga den andra etappen av Rikstens skola i Tullinge i södra Storstockholm. Uppdraget inkluderar tillbyggnad av undervisningslokaler för ytterligare 300 elever.


Ringen på Södermalm får food court

Bygg/Arkitektur AMF Fastigheter utökar restaurangutbudet i Ringen på Södermalm - nio restauranger, var och en med sin egen unika profil, ska bilda en modern så kallad food court.