Image
Moa Chley Tegnelund.

SHH Samhällsfastigheter anställer transaktionsansvarig

Bolag SHH Samhällsfastigheter expanderar och anställer Moa Chley Tegnelund som transaktionsansvarig. Moa har en bred erfarenhet av samhällsfastigheter och är civilingenjör inom lantmäteri med examen från Lunds Tekniska Högskola.


Fredrik Alvarsson, vd för SHH Samhällsfastigheter.

SHH Bostad öppnar kontor i Malmö

Bolag SHH Bostad och dotterbolaget SHH Samhällsfastigheter öppnar i augusti 2019 ett gemensamt kontor med adress Skeppsbron 2 i centrala Malmö i syfte att expandera sina verksamheter i södra Sverige.


Altura och SHH utvecklar ett äldreboende i Norrtälje.

Altura och SHH utvecklar äldreboende i Norrtälje

Bygg/Arkitektur Altura och SHH Samhällsfastigheter utvecklar tillsammans ett äldreboende i Norrtälje. Boendet planeras stå färdigställt år 2021 då omsorgsaktören Humana flyttar in för att bedriva äldreomsorg i fastigheten.


Fredrik Alvarsson

Så ska Alvarsson utveckla SHH:s nya bolag

Karriär Fredrik Alvarssons paus från fastighetsbranschen blev kortvarig. För Fastighetssverige berättar han hur han ska utveckla SHH:s nya satsning på samhällsfastigheter, en sektor som ligger honom varmt om hjärtat.


Fredrik Alvarsson blir vd för nya SHH Samhällsfastigheter.

SHH startar nytt bolag – satsar på samhällsfastigheter

Bolag SHH breddar verksamheten med ett nytt affärsområde inom samhällsfastigheter och etablerar SHH Samhällsfastigheter AB tillsammans med CA Fastigheters tidigare vd Fredrik Alvarsson som delägare och vd.


Serneke, med vd Ola Serneke, lämnar ingen utdelning för 2018.

Serneke slopar utdelningen

Bolag Serneke meddelar i kallelsen till årsstämman att bolaget inte lämnar någon utdelning för 2018.


Fredrik Alvarsson.

Alvarsson lämnar vd-stolen på CA Fastigheter – efter mindre än ett år

Bolag Fredrik Alvarsson avgår som vd för CA Fastigheter. Beslutet effektueras med omgående verkan.


"För få vet att det är vi som utvecklar"

Bolag För ganska exakt ett år sedan presenterades Fredrik Alvarsson som ny vd på CA Fastigheter. Nu berättar han om sin första tid på vd-stolen, varför bolaget vill växa i Stockholm och när den egentliga Alvarsson-effekten slår igenom.


Så ser nye vd:ns planer ut för CA Fastigheter

Bolag CA Fastigheters nye vd Fredrik Alvarsson om att gå från doldis till profil, framtidsvisionerna för bolaget och vad som fick honom på kroken.

Här är CA Fastigheters nye vd

Karriär Fredrik Alvarsson, närmast från Hemsö, blir ny vd i CA Fastigheter AB efter Johan Damne som, vilket tidigare meddelats, skall fokusera på sin roll som vd för moderbolaget Claesson & Anderzén AB.


Här är CA Fastigheters nye vd

Karriär Fredrik Alvarsson, närmast från Hemsö, blir ny vd i CA Fastigheter AB efter Johan Damne som, vilket tidigare meddelats, skall fokusera på sin roll som vd för moderbolaget Claesson & Anderzén AB.


Hemsö köper Campus Eskilstuna

Transaktioner Hemsö köper tomträtter med tillhörande projektåtagande för uppförande av nya Mälardalens högskola i centrala Eskilstuna. Den totala investeringen uppgår till cirka 800 miljoner kronor och säljare är Serneke och Pareto.


Hemsö tecknar avsiktsförklaring gällande utvecklingen av Karlslund

Bygg/Arkitektur Landskronahem, Landskrona stad och Hemsö ska tillsammans ta fram ett förslag för utveckling av Karlslundsområdet i Landskrona, som kan ligga till grund för kommande planarbete.


Hemsö tilldelas markanvisning i Staffanstorp

Bygg/Arkitektur Hemsö har tilldelats en markanvisning i området Vikhem i Staffanstorps centralort för uppförande av ett nytt äldreboende. Den totala investeringen uppskattas till 140 miljoner kronor och ett 15-årigt hyresavtal har tecknats med Ambea-koncernen.

Hemsö rekryterar ny regionchef

Karriär Hemsö har anställt Kristina Rosqvist som regionchef Öst där hon efterträder Monica Fallenius.


Serneke bygger Hälsans hus i Kungshamn

Bygg/Arkitektur Serneke ska på uppdrag av Hemsö uppföra nya Hälsans hus i Kungshamn. Projektet har ett ordervärde om cirka 42 miljoner kronor.


Hemsö utvecklar äldreboende i Växjö

Transaktioner Hemsö har förvärvat en fastighet i Växjö för att uppföra ett äldreboende.


Hemsö uppför äldreboende i Tyresö

Transaktioner Hemsö har förvärvat mark med tillhörande byggrätt i Tyresö utanför Stockholm för att uppföra ett äldreboende.


Hemsö uppför ny skola i Borstahusen

Bygg/Arkitektur Den nya grundskolan i Borstahusen utanför Landskrona uppförs med Thage i Skåne AB som entreprenör och Internationella Engelska skolan blir ny hyresgäst.


Hemsö ökar fokus på förvaltning och projektutveckling

Bolag I syfte att skapa ett ökat fokus på förvaltning och projektutveckling tillsätter Hemsö en fastighetschef och en projektutvecklingschef.


Hemsö bygger ny grundskola i Landskrona

Bygg/Arkitektur Hemsö har fått en marktilldelning i Landskrona för att uppföra en grundskola. Hyresgäst blir Internationella Engelska skolan som tecknat ett 20-årigt hyresavtal. 


Hemsö hyr ut 6 600 kvadratmeter

Uthyrning Hemsö har tecknat fyra nya hyresavtal på totalt 6 600 kvadratmeter för skollokaler i S:t Larsparken i Lund och i Hässleholm. De nya hyresgästerna är Kids 2 Home, Lunds kommun, Kunskapsskolan och Internationella Engelska skolan.