Image
Easy Depot har gjort klart med sitt första markköp, i Öresundsregionen, och den 10 oktober sätts spaden i marken för byggstarten. Anläggningen kommer rymma 18 lokaler och hyresgästerna flyttar in sommaren 2023.

Easy Depot gör första byggstarten

Bygg/Arkitektur Easy Depot är ett nytt koncept som erbjuder småföretagare verksamhetslokaler, med eller utan kontor, i flexibla storlekar och utan långa kontraktstider. Bolaget har gjort klart med sitt första markköp, i Öresundsregionen, och den 10 oktober sätts spaden i marken för byggstarten. Anläggningen kommer rymma 18 lokaler och hyresgästerna flyttar in sommaren 2023. En strategisk plats som ska bana väg för ytterligare 100-150 anläggningar runt om i Sverige.


Easy Depot utser Lulu Gylleneiden till affärsutvecklingschef.

Easy Depot värvar Lidls tidigare fastighetschef

Karriär Easy Depot, som nyligen gjorde en övertecknad nyemission på 80 miljoner kronor, har utsett Lulu Gylleneiden till affärsutvecklingschef. Hon har tidigare varit fastighetschef på Lidl och ska nu ansvara för strategin och verkställandet kring etableringen av 100-150 Easy Depot Business Parks i Sverige inom sju till tio år.


Easy Depot ska erbjuda smarta lagringslösningar kombinerat med kontor i olika storlekar och med flexibla kontraktstider.

Övertecknad emission – Easy Depot tar in 80 miljoner

Bolag Klarabo-grundarnas nya bolag tar in 80 miljoner kronor när Doxa investerar i Easy Depot.


Easy Depot ska erbjuda smarta lagringslösningar kombinerat med kontor i olika storlekar och med flexibla kontraktstider.

Offensiva planen för Klarabo-grundarnas nya fastighetsbolag – jobbar på nyemission

Bolag Smarta lagringslösningar med kontor och utan långa kontraktstider – det är idén när en trio av KlaraBo-grundare startar det nya hyresfastighetsbolaget Easy Depot. Med sig som vd och medgrundare har man Sofia Wäborg som närmast kommer från Skanska. För Fastighetssverige berättar hon om bolagets koncept, den offensiva planen framåt och hur man ska kapitalisera bolaget i inledningen.