Image

Byggpartner bygger studentlägenheter i Nacka

Bygg/Arkitektur Byggpartner i Dalarna har tecknat avtal att bygga 113 studentlägenheter i kvarteret Riggen i Nacka åt Rodret Bostad.


Byggpartner bygger i Arboga

Bygg/Arkitektur Byggpartner bygger förskola samt vård- och omsorgsboende i Arboga åt Kommunfastigheter i Arboga.


Byggpartner bygger åt Hefab

Bygg/Arkitektur Byggpartner i Dalarna har erhållit uppdraget att bygga 134 lägenheter, en förskola med fyra avdelningar samt två LSS-boenden i Hägerstensåsen i södra Stockholm åt Hefab.


Byggpartner anställer ny CFO

Karriär Helena Blom tillträder tjänsten som CFO i Byggpartner i Dalarna Holding. Hon kommer att ingå i koncernledningen och tillträder sin roll den 19 mars.


Så påverkar CFO-avhoppet Byggpartner

Bolag Byggpartners CFO Claes Thelander lämnar bolaget efter drygt 13 år. För Fastighetssverige berättar Sverker Källgården, vd på Byggpartner, hur bolaget påverkas av avhoppet – och vad man letar efter hos en potentiell ersättare. ”Vi är fortsatt bästa vänner”.

Byggpartners CFO lämnar

Karriär Byggpartners CFO Claes Thelander kommer att kvarstå i tjänst under sin uppsägningstid på sex månader.


Strategisk partnering ger långsiktigt samarbete

Bolag En växande bostadsmarknad kräver nya arbetssätt och bättre avtalsformer. Stockholmshem tecknar därför som ett av de första bostadsbolagen avtal om strategisk partnering för ombyggnad och tar ett stort kliv mot ett mer långsiktigt samarbete med sina entreprenörer. Stockholmshem har tecknat avtal med tre entreprenörer.