Image
Den europeiska logistikaktören VGP har utsett Mikael Teljstedt till landschef när de expanderar sin verksamhet till Sverige.

Tar plats hos europeisk logistikaktör – så ska de växa i Sverige

Bolag Mikael Teljstedt blir ny landschef när den europeiska logistikutvecklaren VGP, med säte i Belgien, satsar på att etablera en svensk avdelning inom koncernen. För Fastighetssverige berättar han om bolagets ambitioner, den nordiska närvaron och hur de ska växa på den svenska marknaden.


Liia Nõu, vd för Pandox.

Pandox ingår avtal med NH Hotel Group om en hotellfastighet i Bryssel

Transaktioner Pandox AB (publ) har ingått avtal om förvärv av NH Brussels Louise i centrala Bryssel, Belgien. Hotellet har 246 rum och ägs och drivs av NH Hotel Group som är Spaniens största hotellkedja. Avtalet stödjer NH Hotel Groups strategiomläggning i Bryssel där Pandox är en viktig partner. Totalt transaktionsvärde uppgår till cirka 35 miljoner euro och finansieras av kassa och befintliga kreditfaciliteter.


Stefaan Gielens, vd för Aedifica.

"Vi tittar på flera nya länder"

Bolag Den belgiska investeraren och Hoivatilat-ägaren Aedificas vd Stefaan Gielens berättar för Fastighetssverige om den senaste investeringen i Finland, den finska marknaden för vårdfastigheter och om investeringar i andra nordiska marknader än Finland och Sverige är på gång.