Image

"Ett erkännande att arbetsmetoden är rätt"

Bolag Smartkontroll.se fick motta Baltic Horizon Fund Award för bästa digitala idé. Efter priset siktar nu bolaget på att utveckla sin produkt vidare.


Svensk fastighetsstartup vinner baltiskt digitalpris

Bolag Det svenska startup-företaget smartkontroll.se har vunnit Baltic Horizon Fund award för bästa digitala idé när det gäller förvaltning av kommersiella fastigheter.


Baltic Horizon emitterar 170 miljoner

Ekonomi/Finansiering Majoriteten av emissionen om cirka 17 miljoner euro, motsvarande 170 miljoner kronor, har rests av Catella. Baltic Horizons fondandelar handlas på Nasdaq i Stockholm och Tallinn.


Baltic Horizon köper i Vilnius

Transaktioner Baltic Horizon Fund, noterad i Stockholm, köper en kontorsbyggnad I Vilnius, Litauen, för 14,6 miljoner euro. Säljare är YIT.


Baltic Horizon köper shoppingcenter

Transaktioner Noteringsaktuella Baltic Horizon Fund köper Piirita shopping centre i Tallinn, Estland.


Klargörande av Catellas roll i förhållande till Baltic Horizon Fund

Bolag I en artikel i Dagens Industri som publicerades den 14 juni kan Catellas roll misstolkas. Catella är finansiell rådgivare till fondförvaltaren Northern Horizon Capital och huvudsamordnare av det publika erbjudandet i Sverige och samordnare av det institutionella erbjudandet i samband med kapitalresning och börsnotering av Baltic Horizon Fund som förvaltas av Northern Horizon Capital.