Image
Anna Reuterskiöld och Pär Tängerstad.

Atell gör entré på marknaden – så vill man fortsätta växa

Bolag Anna Reuterskiöld och Per Tängerstads nya bolag Atell gör entré på marknaden genom förvärvet av en hotell- och kontorsfastighet i Hagaparken tillsammans med Capman. Anna Reuterskiöld berättar för Fastighetssverige om affären med Capman och möjligheten till ytterligare samarbete med bolaget, vilken roll man ser sig ta i framtida affärer, starten för Atell och vilka som blir bolagets viktigaste uppgifter framöver.


Capman köper historisk byggnad i Hagaparken.

Capman köper hotell- och kontorsbyggnad i Hagaparken

Transaktioner CapMan Real Estate förvärvar ett landmärke i form av en hotell- och kontorsfastighet belägen i Hagaparken i Solna. Affären görs tillsammans med Atell.


Per Tängerstad och Anna Reuterskiöld.

Lämnar Capman för att starta nytt bolag: "Kommer fortsätta samarbeta"

Bolag Efter elva respektive åtta år lämnar Per Tängerstad och Anna Reuterskiöd Capman för att starta egna bolaget Atell. Per Tängerstad berättar för Fastighetssverige hur beslutet fattats, vad bolaget ska ägna sig åt samt att skiljas som vänner men fortsätta samarbeta med Capman.


Kontorsfastigheten Lybeck 2 byter ägare från Capman till Areim

Areim köper kontorsfastigheter i Stockholm av Capman

Transaktioner Areim förvärvar kontorsfastigheten Lybeck 2 och den intilliggande fastigheten Ladugårdsgärdet 1:51 på Tegeluddsvägen i Stockholm av Capman. Totalt rör det sig om cirka 29 000 kvadratmeter uthyrningsbar area som Areim ska utveckla och modernisera med målsättningen att bidra till att stadsdelen kring Värtahamnen och Gärdet blir mer attraktiv och levande.


Anna Reuterskiöld, chef för Capman Real Estate Sverige.

Capman siktar brett – så vill de investera i sina fonder

Bolag För Fastighetssverige berättar Sverigechefen Anna Reuterskiöld mer om det senaste förvärvet i Göteborg, hur man vill växa fonderna framöver och varför kontorsförvärv kan bli ännu mer intressant under 2022.


Capman förvärvar lager nära Göteborg.

Capman förvärvar lager nära Göteborg

Transaktioner Capman Nordic Property Income Fund har förvärvat ett lager nära Göteborg, en affär som ytterligare stärker fondens exponering mot lätta industritillgångar.


Capman köper en industrifastighet i Köping.

Capman köper industry i Köping

Transaktioner Capman Nordic Real Estate Fund III genomför sale and leaseback-affär.


Anna Reuterskiöld.

Capman köper i Västberga

Transaktioner Capman Nordic Real Estate III Fund köper en portfölj med tre kontors- och blandfastigheter i Västberga i södra Stockholm av Wäsö Fastigheter.


Anna Reuterskiöld.

Capman utser Anna Reuterskiöld till ny Sverigechef

Bolag Capman utser Anna Reuterskiöld till ny partner och chef för fastighetsverksamheten i Sverige.


Capman köper av Billes i en sale-and-leaseback-affär.

Capman köper i Mölndal

Transaktioner Capman köper fastigheten Kryddpepparn 1 i Mölndal från Billes Tryckeri i en sale-and-leaseback-affär. Värdet i affären uppgår till cirka 120 miljoner kronor.


Capman hyr ut 5 000 kvadratmeter på Gärdet till Rekryteringsmyndigheten

Uthyrning Totalförsvarets rekryteringsmyndighet har tecknat ett hyresavtal med Capman avseende cirka 5 000 kvadratmeter i fastigheten Lybeck 2 på Gärdet i Stockholm.


Capmans investeringsoffensiv inledd

Transaktioner För Oscar Properties del handlade 745-miljonersaffären om att snabbt frigöra kapital och stärka balansräkningen. För Capman blev det startskottet för vad som ska bli en rejäl offensiv.


Oscar säljer för 745 miljoner till Capman

Transaktioner Oscar Properties säljer fastigheterna Lybeck 2, Lybeck 3 och Ladugårdsgärdet 1:51 i Stockholm till Capman.