Image
Anna Kinberg Batra.

Kinberg Batra: "Hade varit knäppt om man ställt de kraven på Löfven"

Bolag Den tidigare moderatledaren Anna Kinberg Batra ägnar sig idag åt bland annat styrelsearbete och sedan i våras är hon ledamot i Castellum. Under Fastighetssveriges event Fastighetskvinnan berättade hon hur hon ser på fastighetssektorn, jämställdhets- och hållbarhetsfrågor och livet efter politiken.


Fastighetskvinnan
Anna Kinberg Batra.

Anna Kinberg Batra till Fastighetskvinnan

Fastighetskvinnan År 2017 var tanken att Anna Kinberg Batra skulle komma till seminariet Fastighetskvinnan och öppningstala under rubriken "Sveriges första kvinnliga statsminister". Men det sprack – några veckor före seminariet lämnade hon ordförandeposten i Moderaterna. När hon nu kommer till årets upplaga av seminariet gör hon det som nyvald styrelseledamot i Castellum.


Rahel Belatchew sommarpratar den 13 augusti.

Rahel Belatchew blir en av årets sommarpratare

Sverige När årets värdar för Sommar i P1 presenterades under torsdagen fanns arkitekten och branschprofilen Rahel Belatchew med på listan.


Om Rutger Arnhult var i Erik Selins sits hade han inte gått över budpliktsgränsen på 30 procent i Entra, utan avvaktat ett tag i det här skedet.

Om Arnhult var Selin: "Så hade jag gjort"

Bolag Många funderar på vad Erik Selin tänker kring Entra just nu. Är det någon som kan sätta sig in i Erik Selins situation så är det väl Rutger Arnhult – vi frågade honom.


Anna Kinberg Batra.

Kinberg Batra om Castellum och styrelsestriden

Bolag Därför tar hon plats på Rutger Arnhults sida i kampen i Castellum.


Anna Kinberg Batra föreslås ta plats i Castellums styrelse.

Castellum: Kinberg Batra föreslås till Arnhult-sidans förslag till styrelse

Bolag Castellums valberedning har nu kommit med sitt förslag till styrelse.


Fastighetsprofilerna om Ulf Kristersson och M-krisen

Sverige För Fastighetssverige berättar fem moderata fastighetsprofiler hur de ser på Ulf Kristersson, vad som gått snett i partiet – och vilken politisk fråga som är viktigast för branschen inför valet 2018.