Image

Lokalmarknadsdagen - 18 mars 2021

18 mars

Ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad, nuläge, framtida affärsmöjligheter och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen. Seminariet arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News tillsammans med Business Region Göteborg. Genomförs som en digital mötesplats våren 2021.


Partners 2021

Uni3

Partnerlogo

Uni3 är varumärkesnamnet för industrikoncernen Geelys nya fastighetsprojekt på Lindholmen där ”East meets west”. Uni3 är ett öppet campus som när det står klart kommer omfatta 105 000 kvadratmeter lokaler, varav en stor del är dedikerat för externa hyresgäster som vill lokalisera sig i Sveriges absolut hetaste utvecklingskluster i direkt anslutning till både storbolag som Ericsson, AB Volvo och inte minst Geelys egna nya bolag, men också små startups inom AI, Fintech och Smart Cities. Som hyresgäst och partner i Uni3 får du tillgång till inspirerande lokaler både att arbeta och mötas i, med ett internationellt utbud av kompetenser, restauranger och medlemsklubbskoncept av olika slag. Campuset som började byggas 2018 är redan idag hem för drygt 1000 personer och till sommaren går flyttlasset till den hittills största färdigställda byggnaden som förutom kontor också har eventytor och konferenslokaler. Allt inom ett stenkast från centrum och med möjligheter att ta sig till campuset med färja, buss, spårvagn, bil eller cykel. Uni3 campuset utvecklas och drivs av Geely Innovation Centre Management AB och affärsutvecklingsansvariga Magnus Koch och Angelica Adolfsson är tillgängliga för att diskutera möjligheter. För mer info om Uni3, besök www.uni3.com


Magnus Koch, chef för affärsutveckling, Uni3 by Geely

Lokalmarknadsdagen 2021

Var: Digital mötesplats

När: 18 mars, 09.00–16.00

Pris: 4995 kronor exkl. moms.

Du anmäler dig till seminariet här.

Som besökare på vår digitala mötesplattform kommer du kunna göra mycket mer än bara ta del av seminarieprogrammet.

Du kan:

• Mingla och boka möten med andra deltagare.
• Ställa frågor till talarna och moderatorn.   
• Delta i publikfrågor.
• Videochatta med andra deltagare.
• Besöka utställarnas montrar och ta del av filmer och mycket annat material.
• Kommunicera direkt med utställarna.


Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Lokalmarknadsdagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News tillsammans med Business Region Göteborg.

Här kan du läsa om eventet våren 2020.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Partners:


 

Film från Lokalmarknadsdagen 2019: