Image
Lulu Gylleneiden och Fredrik Johansson.

Lidl rekryterar från NCC

Bolag Lidls expansion i Sverige fortsätter i hög takt med nya butiker, lager och huvudkontor. I fokus står hållbarhet och innovation med målet att göra Lidl tillgängligt för fler svenskar i hela landet. Nu förstärks fastighetskontoret i Malmö med rekryteringen av Fredrik Johansson som kliver in som ny fastighetsutvecklare.


Lidl landar Linus Lindell

Bolag Lidl Sverige växer och förstärker byggavdelningen med Linus Lindell från Skanska.


Lidl öppnar i Amiralen

Uthyrning Lidl Sverige fortsätter expansionen i Sverige med målet 200 butiker 2020 och nu är det klart med ett nytt butiksläge i Karlskrona. Butiken kommer att ligga i köpcentret Amiralen och beräknas öppna hösten 2019.


Lidl expanderar och öppnar i Älmhult

Bygg/Arkitektur Butiken, som byggs enligt Lidls senaste butikskoncept, planeras öppna under 2019.


Lidl anställer chef för teknisk förvaltning

Karriär Lidl Sverige har rekryterat Peter Schön som ny chef för teknisk förvaltning i Region Syd.


Lidl Sverige rekryterar tungt på fastighetssidan

Bolag För att möta målsttäningen att öka med närmare 30 butiker de kommande åren och därtill ska ett nytt huvudkontor och ett nytt lager gör nu Lidl att göra två väletablerade värvningar till sin fastighetsavdelning.


Lidl rekryterar ny etableringschef

Karriär För att möta bolagets starka utvecklingstakt rekryteras Christoffer Wennergren som ny etableringschef till fastighetsavdelningen i Göteborg.


Lidl stärker sitt fastighetsfokus

Karriär Lidl Sverige har rekryterat Petra Wahlström, tidigare struktur- och etableringschef Coop, som ny etablerare/fastighetsutvecklare.


Gylleneiden blir fastighetschef på Lidl

Karriär Lulu Gylleneiden har utsetts till fastighetschef i region Syd för Lidl Sverige. Det innebär att hon återvänder till Lidl där hon jobbade från 2000-2007.


Ny vd på Malthus

Karriär Lulu Gylleneiden har tillträtt som ny vd för Malthus Sverige AB.