Hem » Branschguiden » Byggbolag/fastighetsutvecklare » Veidekke Bostad AB

Fastighetssveriges Branschguide

Veidekke Bostad AB


Veidekke kännetecknas av en stark företagskultur som tror på att engagemang och involvering är grunden för all framgång. Därför erbjuds vi medarbetare att bli delägare. Tillsammans äger vi ca 20% av Veidekke och är en av företagets största ägare.

Vi på Veidekke vet att involvering gör vårt arbete roligare, effektivare, säkrare, mer innovativt, ger bättre kvalitet – OCH är lönsammare. För alla. Därför involverar vi alltid alla parter i våra projekt – från våra egna medarbetare till beställare, leverantörer, arkitekter, underentreprenörer, kringboende och slutkund.

Sverige har ett enormt behov av bostäder, fastigheter och infrastruktur. För att klara utmaningen måste byggbranschen tänka större och annorlunda. Vi måste på riktigt börja dra nytta av digitaliseringens alla möjligheter, lära av den fasta industrin och lyckas förena effektiv produktion med kundanpassade lösningar. Och allt detta behöver ske på ett hållbart, schysst och involverande sätt. Det är dags att ta klivet in i framtidens byggbransch. Vill du haka på?

Adress

Veidekke Bostad AB
Svetsarvägen 15
Sundbyberg


Kontakt

Kristina Andreasson
+46 8 635 61 00

Kristina.Andreasson@veidekke.se