Image

MIKE Kommersiella Fastigheter

Vi är sedan 2006 specialister på att förmedla kommersiella fastigheter. Många affärer har det blivit genom åren, hela 400 för att vara exakt. Vi är specialister på att förmedla alla typer av kommersiella fastigheter. MIKE leder dig genom varje steg i affären och hjälper dig med allt från rådgivning till avslutad affär.

Investera
Med ett skarpt öga och stor lokalkännedom är vi experter på att hitta fastigheter med den potential som du söker. Fullständig analys av objektet krävs ur både miljö-, teknisk och finansiell aspekt. En fastighetsaffär ska vara din stora chans, inte din stora chansning.

Sälja
Vi på MIKE har lång erfarenhet av både bolags- och fastighetsaffärer och i vår tjänst ingår grundavtal och dokumentation. I vårt uppdrag ingår analys av marknaden och att lyfta fram fastighetens potential för att skapa högsta möjliga värde för din fastighet. Genom vårt nätverk av skattekonsulter och jurister har vi alltid möjlighet att säkerhetsställa vad som är rätt utgångspunkt för dig och din försäljning.

Rådgivning
Vi vet att en fastighetsaffär och fastighetsägande kan kännas som en stor och komplex affär. Med många års erfarenhet och som en del av ett stort nätverk kan vi erbjuda dig information och rådgivning kring fastighetsutveckling, hyresavtal, finansiering och värdering. Vi vet också att fastighetsägande kan vara svårt. Det gäller att tänka rätt kring hyresgäster, avtalslängder, hyresnivåer och renoveringar. Vi vet hur marknaden resonerar och delar gärna med oss av våra erfarenheter så du kan utveckla din fastighet på bästa sätt.

Skrivet om MIKE Kommersiella Fastigheter

Mike växer och satsar på förmedling av lokaler.

Mike växer med nytt affärsområde och ny kompetens

Bolag Mike Kommersiella Fastigheter satsar på förmedling av kommersiella lokaler, under namnet Mike Kommersiella Lokaler.


Coeli köper i Gamlestaden, Göteborg.

Coeli gör sitt första köp i Göteborg

Transaktioner Coeli gör sitt första förvärv i Göteborg, 25 000 kvadratmeter exploateringsyta i Gamlestaden.


Mike förstärker med transaktionsrådgivare

Bolag Mike Kommersiella Fastigheter rekryterar Fredrik Wistrand som transaktionsrådgivare.


Västprojekt växer i Borås

Transaktioner Västprojekt köper två fastigheter i området Getängen i Borås, med en total uthyrningsbar area om 3 200 kvadratmeter fördelat på kontor, lager och industri.


Swedbank-kvartett startar nytt bolag

Bolag Personerna som tidigare drivit Swedbank Kommersiella Fastigheter i västra Sverige sedan 2006 etablerar nu bolaget Mike Kommersiella Fastigheter. "Ska kunna vara friare och lite personligare".


KontaktUppgifter

MIKE Kommersiella Fastigheter

Adress
Norra Hamngatan 4 Göteborg

KONTAKT
Richard Lulek
031 761 23 40

richard.lulek@mikefastigheter.se

Branschkategorier