Image

Kommersiella fastigheter - i samarbete med Swedbank

Lokal närvaro och nära samarbete med Swedbank
Vi är specialiserade på kommersiell fastighetsförsäljning och företagsöverlåtelser, eftersom många kommersiella fastigheter säljs i bolagsform. Totalt är vi cirka 50 anställda (transaktionsrådgivare) fördelade över hela Sverige med aktuell kompetens inom juridiska, tekniska och finanspolitiska frågor som rör fastigheter. Vi hjälper också fastighetsägare med värdefull kompetens inom fastighetsutveckling.

Sedan 2006 har vi genomfört över 1 400 företags- och fastighetstransaktioner. Vår starka erfarenhet av kommersiell fastighetsförsäljning, företagsaffärer, förvaltning och finansiering i kombination med vår kunskap om köpare på fastighetsmarknaden ger våra kunder trygghet och optimerar förutsättningarna för en bra affär.

Vi följer och stöder hela försäljningsprocessen
Om du vill sälja din fastighet är vi där för dig under hela processen. Vi börjar med förberedelserna för ägarbytet och är inte färdiga förrän överföringen är klar. Vi tar hand om allt från beskrivning av fastigheten, till anbudsprocessen och kontraktförhandlingar.

Vi är nära säljare och köpare
Vi har ett omfattande och effektivt kontaktnät. För att vara nära säljare och nå ut till köpare driver vi en rikstäckande mäklartjänst och fastighetsförmedling. Vi har nära kontakt med mer än 1 000 investerare som regelbundet köper företag och fastigheter, och vi skapar ständigt nya kontakter med investerare i Sverige och utomlands.

Välkommen att kontakta oss för mer information.

Skrivet om Kommersiella fastigheter - i samarbete med Swedbank

Göteborgs stad ska sälja tre fastigheter med byggrätt, bland annat en fastighet vid Klippan nära Älvsborgsbron. Kommersiella Fastigheter har fått uppdraget att förmedla försäljningarna.

Göteborgs stad ska sälja tre fastigheter med byggrätt

Transaktioner Kommersiella Fastigheter har fått förtroendet att förmedla tre fastigheter av Göteborgs stad.


Robert Treutiger.

Rådgivaren om heta regionen: "Det är inte svårsålt direkt"

Bolag Kommersiella Fastigheter har kontinuerligt stärkt sin position i Småland och upplever att det är ett starkt köp- och säljtryck på marknaden. För Fastighetssverige berättar transaktionsrådgivaren Robert Treutiger om regionens styrkor och popularitet samt vilka fastighetsslag som är hetast på marknaden.


Per-Anders Naucler, Kommersiella Fastigheter.

Kommersiella Fastigheter stärker sin position i Småland

Bolag Kommersiella Fastigheter tar mark på den småländska marknaden med flera genomförda transaktioner och spännande satsningar. Nyligen avslutades en affär som innefattar två lager- och industrifastigheter centralt belägna i Värnamo. Köpeskillingen uppgår till 36,5 miljoner kronor.


Mike växer och satsar på förmedling av lokaler.

Mike växer med nytt affärsområde och ny kompetens

Bolag Mike Kommersiella Fastigheter satsar på förmedling av kommersiella lokaler, under namnet Mike Kommersiella Lokaler.


Robert Treutiger.

Robert Treutiger klar för ny tjänst – lämnar Nordier

Bolag Kommersiella Fastigheter i Väst förstärker sin marknadsposition genom att rekrytera Robert Treutiger till transaktionsteamet. Robert Treutiger tillträder tjänsten den 1 september 2020.


Niklas Wählisch.

"Kopplingen till Swedbank är väldigt positiv för oss"

Bolag Kommersiella Fastigheter och Företagsförmedlingen är specialister inom förmedling av kommersiella fastigheter och företagsöverlåtelser. Tillsammans har de ett 50-tal transaktionsrådgivare lokaliserade över hela landet. Niklas Wählisch och Bengt-Åke Harrysson, båda transaktionsrådgivare, registrerade fastighetsmäklare och regionansvariga för västra Sverige berättar om den spännande verksamheten i en intervju med Fastighetssverige.


Amlövs Fastighetsförvaltning köper för 330 miljoner i Flatås, Göteborg.

330-miljonersaffär i Göteborg

Transaktioner Amövs Fastighetsförvaltning köper tre fastigheter, 195 bostäder, i Flatås, Göteborg.


Christer Söderliden.

Pulsen ökar i centrala Borås

Transaktioner Pulsenkoncernens fastighetsbolag utökar sitt bestånd med ytterligare en fastighet i centrala Borås genom att förvärva en kommersiell fastighet på Allégatan från Sparbanken Sjuhärad. Pulsen har efter affären ett fastighetsbestånd på cirka 100 000 kvadratmeter varav cirka 46 000 kvadratmeter i centrala Borås.


Coeli köper i Gamlestaden, Göteborg.

Coeli gör sitt första köp i Göteborg

Transaktioner Coeli gör sitt första förvärv i Göteborg, 25 000 kvadratmeter exploateringsyta i Gamlestaden.


Västprojekt växer på Ringön.

Västprojekt ökar i snabb takt

Transaktioner Under maj månad har Västprojekt ingått ett avtal om att förvärva ytterligare fem fastigheter på Ringön i Göteborg.


Mike förstärker med transaktionsrådgivare

Bolag Mike Kommersiella Fastigheter rekryterar Fredrik Wistrand som transaktionsrådgivare.


Västprojekt växer i Borås

Transaktioner Västprojekt köper två fastigheter i området Getängen i Borås, med en total uthyrningsbar area om 3 200 kvadratmeter fördelat på kontor, lager och industri.


De tar över Swedbank Kommersiella fastigheter

Bolag Nu står det klart vilka som tar över Kommersiella fastigheter, västra regionen, i samarbete med Swedbank.


Swedbank-kvartett startar nytt bolag

Bolag Personerna som tidigare drivit Swedbank Kommersiella Fastigheter i västra Sverige sedan 2006 etablerar nu bolaget Mike Kommersiella Fastigheter. "Ska kunna vara friare och lite personligare".


Akka går in i nya kommuner

Transaktioner Akka Egendom har under mars månad tillträtt tre fastighetsbestånd i tre separata affärer. Fastigheterna är belägna i Surahammar, Bromölla och Lindesberg och omfattar totalt 669 lägenheter och lokaler med en totalarea om 55 733 kvadratmeter.


Hammartornet säljer i Surahammar

Transaktioner Hammartornet har genom en bolagsaffär sålt ett fastighetsbestånd i Surahammars kommun omfattande 144 lägenheter samt ett mindre antal affärslokaler .


Varbergs Stenfastigheter köper i Halmstad

Transaktioner Varbergs Stenfastigheter köper 88 lägenheter i Haverdal, strax utanför Halmstad, av Largentia AB.


Sex bolag bildar nya Plazagruppen i Göteborg

Bolag Plazagruppen blir namnet på Göteborgs nya fastighetshus.
- Ambitionen är att vi ska bli det naturliga valet att vända sig till, vad det än gäller, när det handlar om kommersiella fastigheter i Göteborg, säger Sven Fraenkel på Plazagruppen och Göteborgs Lokallots.


KontaktUppgifter

Kommersiella fastigheter - i samarbete med Swedbank

Adress
Vasagatan 7 Stockholm

KONTAKT

Christian Jacobi
08-222300

info@ffkf.se

Branschkategorier