Hem » Branschguiden » Advokatbyråer » Kilpatrick Townsend

Fastighetssveriges Branschguide

Kilpatrick Townsend


Kilpatrick Townsend är en amerikansk affärsjuridisk advokatbyrå med internationell verksamhet fördelad på 21 kontor i USA, Sverige, Japan och Kina. Vi biträder svenska och internationella klienter inom såväl den privata som den offentliga sektorn. Via vårt verksamhetsområde U.S. Desk biträder vi även klienter som vill etablera sig på den amerikanska marknaden.

Vårt Stockholmskontor öppnade 2001 och erbjuder rådgivning samt affärsjuridiska lösningar inom flertalet rättsområden. Med våra drygt 30 jurister varav åtta partners erbjuder vi våra klienter skräddarsydda och kostnadseffektiva lösningar. Vår ambition är att vi ska vara en tillräckligt stor advokatbyrå för att kunna hantera de affärsjuridiska frågeställningar våra klienter möter, samtidigt som varje klient ska erbjudas ett personligt omhändertagande.

Vi har alltid vår klients affär i fokus. Det är enkelt och trevligt att arbeta med oss och vi värdesätter goda och långsiktiga relationer med såväl våra klienter som medarbetare. Våra jurister är engagerade, lyhörda, tillgängliga och resultatinriktade. Flera av våra verksamhetsgrupper rankas högt av erkända rankinginstitut såsom Legal 500 och Chambers and Partners.

Adress

Kilpatrick Townsend
Hovslagargatan 5B
Stockholm


Kontakt

Josephine Ringdahl
08 505 646 00

JRingdahl@kilpatricktownsend.com