Image

Fasticon

En koncern med starka varumärken

I Fasticon-koncernen ingår Fasticon Kompetens, Fasticon Advisors, STF Ingenjörsutbildning, BFAB och TalangAkademin.

Fasticon Kompetens matchar uppdragsgivare och kandidater oavsett om det gäller rekrytering, karriärväxling, kompetensanalys, interim- eller bemanningsuppdrag.

Fasticon Advisors fokuserar på organisations- och verksamhetsutveckling samt ägande- och lokalförsörjningsfrågor inom fastighetssektorn.

STF erbjuder utbildningsprodukter för kompetensutveckling inom el-produktion, el-distribution, industri, IT & Telekom samt kvalitet och projektledning.

BFAB erbjuder utbildningsprodukter för kompetensutveckling inom bland annat fastighetsekonomi, fastighetsförvaltning, entreprenad- och hyresjuridik, byggprojektledning, installationer, miljöinventering och ledarskap.

TalangAkademin är ett koncept initierat av Fasticon som erbjuder arbetssökande utanför arbetsmarknaden validerad praktik, inom bland annat bygg- och fastighetsbranschen, butiker, lager, caféer och restauranger.

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår ert kompetensbehov och hittar den ni söker samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Skrivet om Fasticon

Susanne Åhlén.

Susanne Åhlén lämnar Fasticon Kompetens

Bolag Susanne Åhlén har efter närmare fyra år som vd för Fasticon Kompetens valt att lämna uppdraget till förmån för andra utmaningar utanför företaget.


Henrik Olsson.

Ny vd och koncernchef i Fasticon

Bolag Styrelsen i Fasticon AB har utsett Henrik Olsson till ny vd för Fasticon AB och därmed koncernchef i Fasticon-koncernen. Henrik Olsson, som därmed efterträder Tomas Bergström i den rollen, tillträder sin tjänst den 10 februari 2020.


K6 i Malmö.

Fasticon flyttar in hos Svenska Hus i Malmö

Uthyrning Fasticon har valt att flytta sitt regionkontor till Svenska Hus fastighet K6 på Kungsgatan i Malmö.


Fasticons Jan Gösbeck skriver på en spänningsroman som utspelar sig i fastighetsmiljö i Stockholm.

Han ska ta livet av Stockholms fastighetsbransch

Karriär Till vardags är han en nyckelspelare på Fasticon – men privat står Jan Gösbeck redo att kasta sig in i död och kriminalitet i Stockholms fastighetsbransch med sin spänningsroman.
– Det blir människor som dör och rån i köpcentrummiljö, säger författaren.


Jonas Gustavsson.

Jonas Gustavsson lämnar sin operativa roll i Fasticon

Bolag Fasticon Kompetens grundare Jonas Gustavsson lämnar sin operativa tjänst i Fasticon, men kvarstår som ägare och styrelseledamot.


KontaktUppgifter

Fasticon

Adress
Hälsingegatan 40 Stockholm

KONTAKT
Henrik Olsson, VD & Koncernchef Fasticon
070-776 80 02

henrik.olsson@fasticon.se

Branschkategorier