Image

Ytterligare en konsult i konkurs

Bolag För knappt två månader sedan gick Struktur i konkurs. Nu har även projektledningsföretaget Perfect Group lämnat in en konkursansökan.
Publicerad den 23 April 2013
Karin Ståhl. Bild: Perfect Group
Karin Ståhl.

Perfect Group har verksamhet i Stockholm och Malmö. Det är Stockholmskontoret som nu begärs i konkurs, Malmökontoret påverkas inte.

- Det här är jättetråkigt, bolaget har ju inte så många år på nacken. Det startade 2011. Det var tungt i början men jag hoppade på förra året och det har ändå känts skapligt, säger Perfect Groups vd Karin Ståhl till Fastighetssverige.

Karin Ståhl kom närmast från Struktur när hon började på Perfect Group för ett år sedan.

Konkursansökan lämnades in den 17 april och konkursförvaltaren har beslutat om fortsatt drift i en månad från det datumet, alltså till den 17 maj. Därefter är de sju anställda på Stockholmskontoret entledigade.

Vad ska du göra nu?
- Jag ska göra jättespännande saker och kommer vara kvar i branschen. Men jag kan inte berätta mer i detalj nu utan får återkomma om det, säger Karin Ståhl.

Den som ansökte om konkursen är Anders Östling, som också är hundraprocentig ägare till bolaget.

- Det är självklart tråkigt att vara tvungen att göra så här, men marknadsläget har gjort att vi inte lyckades nå ut till marknaden och få in uppdrag utifrån den kompetens och den bredd vi har. Den samlade bedömningen vi gjorde var att det klokaste var att göra ett rent avslut nu, innan det går för långt, säger Anders Östling till Fastighetssverige.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige