Image
Jacob Nolby, Rolf Andersson och Magnus Pettersson från Fastighetssverige/Lokalnytt.
Jacob Nolby, Rolf Andersson och Magnus Pettersson från Fastighetssverige/Lokalnytt. Bild: Nicklas Tollesson

”Stort intresse för alla våra produkter”

Event Fastighetsmässan i Göteborg inleddes på onsdagen och avslutas i dag. - Det har gått väldigt bra, över förväntan till och med. Det finns ett stort intresse för alla våra produkter, säger Rolf Andersson, Fastighetssveriges och Lokalnytts vd och grundare.
Publicerad den 5 September 2013
Jacob Nolby, Rolf Andersson och Magnus Pettersson från Fastighetssverige/Lokalnytt. Bild: Nicklas Tollesson
Jacob Nolby, Rolf Andersson och Magnus Pettersson från Fastighetssverige/Lokalnytt.

Fastighetsmässan arrangeras av Easyfair på Svenska Mässan med Fastighetsägarna som officiell partner. Mässan har ett gediget seminarieprogram och cirka 150 utställare visar upp sina produkter.

- Det är intressant att träffa människor från olika delar av fastighetsbranschen och det är helt klart att det finns ett stort sug efter våra produkter. Både Fastighetssverige och Lokalnytt är mycket intressanta mediakanaler för väldigt många av mässbesökarna, säger Rolf Andersson.

Torsdagens mässprogram innehåller bland annat:

8.30: Attraktiva Göteborg – med Anneli Hulthén, kommunstyrelsens ordförande, Charlotte Ljunggren, vd för Landvetter Airport och Camilla Nyman, vd för Göteborg & Co.
10.15: Idéer om den gröna staden – Joakim Kaminsky från Kjellgren Kaminsky Architecture
12.45: Det gröna kontoret – Kristina Pettersson Post, Vasakronan.

Du hittar Fastighetssveriges och Lokalnytts monter på plats B 02:32.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

lokalnytt.se på Branschguiden

Lokalnytt.se är Sveriges ledande sajt för företag som söker nya lokaler, vare sig det är kontor, lager eller butikslokaler.

Varje vecka är tusentals personer inne på sajten och söker efter sin nästa lokal och läser artiklar om den kommersiella hyresmarknaden.

I koncernen ingår också Fastighetssverige, som är ett branschmedia om den kommersiella fastighetsbranschen. Fastighetssverige levererar dagliga (måndag-lördag) nyheter till drygt 50 000 läsare.

Vi levererar också dagliga nyheter med fokus på den nordiska marknaden via sajten nordicpropertynews.com, en engelskspr...

Läs mer om lokalnytt.se på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige