Image

”Jag har ett möte varje halvtimme”

Expo Real En av de allra flitigaste deltagarna på Expo Real är utan tvekan Savills vd Ulf Nilsson. Han har nästan ett möte i halvtimmen. - I dag har jag 15 möten plus några spontanmöten, säger Ulf Nilsson.
Publicerad den 6 Oktober 2011
Ulf Nilsson. Foto: Eddie Ekberg. Bild: Eddie Ekberg
Ulf Nilsson. Foto: Eddie Ekberg.

Fastighetssverige träffar Ulf Nilsson i Savills monter inne på mässan. Det är lunchtid men trots det har han redan hunnit med flera möten.
- Jag försöker ha så många möten som möjligt de här få dagarna som Expo Real är. Det är klart att när man håller så hög takt blir man helt slut efter ett tag. Men jag har de flesta mötena här i montern så jag slipper i alla fall att springa emellan – det hade aldrig gått, säger Ulf Nilsson.

Han har några prospekt med ned som han letar köpare till. Det handlar om retail-, kontors- och samhällsfastigheter i Linköping, Huddinge och Uppsala. Värdet på fastigheterna uppgår till totalt 750 miljoner kronor.
- Jag har träffat flera intresserade och har mycket gott hopp om att det blir ett par affärer som initieras här nere.
Dessutom är Ulf Nilsson på jakt efter en transaktionschef. Och då är förstås Expo Real ett bra ställe att leta på.
- Här finns onekligen många svenskar med rätt profil. Jag är väldigt mån om att få en transaktionschef på plats så fort som möjligt. Jag har själv haft den rollen, vid sidan om vd-uppdraget, en längre tid nu och det säger sig själv att det inte håller i längden.

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige