Image

XXL premiäröppnar i Malmö

Uthyrning XXL väljer Vasakronanas Triangeln för sin första butik i Malmö. Butiken omfattar 3 200 kvadratmeter på plan två och öppnar till halvårsskiftet 2019. Triangeln omfattar totalt 33 000 kvadratmeter butiksyta och med uthyrningen till XXL når köpcentrumet en uthyrningsgrad om drygt 95 procent.
Publicerad den 17 December 2018
Triangeln. Bild: Martin Olson
Triangeln.

– Uthyrningsgraden i Triangeln är nu drygt 95 procent och besöksantalet har stigit med sex procent under året. Ökningen i antalet besökare är ett direkt resultat av det utökade butiksutbudet och de mer generösa öppettiderna. Köpcentrumet är numera öppet för genomgång från klockan sju på vardagar. Uthyrningarna till XXL och ICA kompletterar det befintliga utbudet i Triangeln och city på ett mycket bra sätt. De är ett gott steg på vägen mot vår målsättning att göra Triangeln till Malmös smartaste shoppingdestination, säger Anna Stenkil, regionchef Öresund, Vasakronan.

När XXL öppnar blir det kedjans 25:e varuhus i landet och det första i Malmö.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige