Image

Woso Salad & Sushi öppnar i Helsingborg

Uthyrning Jefasts Söder växer och har fått tillökning. Nu senast är det klart att Woso Salad & Sushi öppnar på Söder i Helsingborg.
Publicerad den 27 Juni 2018

– Vi ser vårt koncept positionera sig mellan fast food och casual dining, även mer känt som fresh casual, säger Tony Do, ägare av Woso Salad & Sushi.

– Kombinationen av snabb och hälsosam mat finns det inte mycket av i de södra delarna av centrala Helsingborg. Därför är vi extra glada över Woso Salad & Sushis etablering på Söder då de står för ett viktigt komplement till både Söders och kvarterets matutbud. En kompletterande mix är helt avgörande för att skapa ett levande och dynamiskt Söder, säger Alexandra Werder Hallonkvist, centrumledare för Söder.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige