Image

World Class öppnar i Skäggetorp Centrum

Uthyrning Hälso- och fitnessklubben World Class har nyligen tecknat ett hyreskontrakt med Willhem och öppnar inom kort ett World Class Express i Skäggetorp Centrum, Linköping.
Publicerad den 29 Oktober 2014
World Class öppnar i Skäggetorp Centrum. Bild: Willhem
World Class öppnar i Skäggetorp Centrum. Peter Särud, centrumledare, Willhem och Johan Lundström, vd för World Class. Bild: Willhem
Peter Särud, centrumledare, Willhem och Johan Lundström, vd för World Class.

- Vi är mycket glada över att kunna hälsa vår nya hyresgäst World Class välkommen till Skäggetorp, säger Peter Särud, centrumledare hos Willhem.

- Det har hittills saknats ett kvalitetsutbud inom träning och hälsa i Skäggetorp och det är många, både unga och äldre, som kommer att uppskatta att få ett gym i närområdet. Förhoppningsvis lockar World Class även nya besökare som kan ta del av vårt breda utbud i Skäggetorp Centrum.

Det nya gymmet, World Class Express, flyttar in på en yta om närmare 1 000 kvadratmeter som är väl anpassad för individuell träning. Utrustningen är av högsta klass. Det finns också en egen tjejavdelning, konditionsavdelning samt möjlighet till styrketräning, funktionell träning och även personlig träning med certifierade PT.
Klubben kommer att vara bemannad och hålla öppet varje dag mellan kl. 07-21. Fri parkering under tak finns i anslutning till centrumet. Gymmet slår officiellt upp portarna under december månad.

Skäggetorp Centrum, med en handelsyta på över 13 000 kvadratmeter ligger ett stenkast från Sveriges näst största handelsområde Tornby. Flera nya etableringar har skett här under det senaste året och ett stort fokus har lagts på förbättringsåtgärder för att lyfta centrumet och locka till sig fler besökare.

Centrumet ägs och förvaltas av Willhem.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige