Image
Willys öppnar i Skurup 2022.
Willys öppnar i Skurup 2022. Bild: Willys

Willys till Skurups Handelsplats

Uthyrning Willys öppnar en 3 200 kvadratmeter stor butik på Skurups Handelsplats i början av 2022.
Publicerad den 25 September 2020
Annons
Image

Tam Retail har sedan 2014 utvecklat Skurups Handelsplats intill E65:an till en handelsplats med totalt 20 000 kvadratmeter handelsyta innehållande cirka 25 butiker, restauranger och serviceaktörer.

Nu stärker TAM Retail handelsplatsen ytterligare med 3200 kvadratmeter Willys för en planerad öppning början 2022.

I en nybyggnation, med byggstart under hösten, på fastigheten Akka 4 uppförs Willys senaste koncept. Här kommer även finnas en butik alternativt restaurang som granne till Willys i samma byggnad. Dialoger med ett flertal intressenter pågår.

– Vårt erbjudande, med bra och hållbar mat till låga priser, kommer att bli ett bra komplement till övriga verksamheter i Skurup. Med den nya butiken kommer vi att täcka in ett nytt område och nå nya kundgrupper, och vi kommer även locka fler kunder ett större upptagningsområde att handla i Skurup, säger Tor Gullberg, etableringschef på Willys.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"För Sveriges ekonomi och för sysselsättningsgraden är detta en katastrof"

Bolag K-Fastigheter meddelade i förra veckan att man tecknat avtal med leverantörer av cement för koncernens beräknade totala produktionsvolym under 2022. Vd:n och grundaren Jakob Karlsson berättar hur man lyckats med det, hur man klarar sina mål om klimatpositiva prefabstommar med importerad cement och hur han tycker att man bör agera för att undvika den cementkris som riskerar att vara i antågande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY