Image
Anna-Karin Jeppsson.
Anna-Karin Jeppsson. Bild: Willhem

Willhem stärker upp teamet inom nyproduktion

Bolag Willhem fortsätter sin satsning på nyproduktion och förstärker nu projektorganisationen med Anna-Karin Jeppsson som har rekryterats som projektutvecklare.
Publicerad den 3 April 2020

Anna-Karin Jeppsson kommer att ansvara för tidiga skeden inom nyproduktion, från idé till färdig detaljplan. Närmast kommer Anna-Karin Jeppsson från stadsbyggnadskontoret i Göteborg. Hon har dessförinnan arbetat på stadsbyggnadskontoret i Varberg och på Sweco Architects.

Rekryteringen av ytterligare en projektutvecklare är ett led i att Willhem nu ökar ambitionsnivån inom nyproduktion, där det långsiktiga målet är att byggstarta 500 lägenheter om året.
– Vår grundstrategi är att hitta projektmöjligheter på egen mark, men vi söker även aktivt markanvisningar. Vi har många spännande projekt i idé- och produktionsfas på våra orter, så det känns väldigt positivt att vi nu kan stärka upp med ny kompetens i form av Anna-Karin, säger Rikard Norström, nyproduktionschef hos Willhem

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige