Image
Willhem.
Willhem. Bild: Gustav Kaiser

Willhem etablerar kontor i Vällingby centrum

Bolag I dagarna öppnar bostadsbolaget Willhem upp dörrarna till sitt nya kontor i Vällingby centrum. Detta i takt med att Willhem växer i Stockholm.
Publicerad den 28 Oktober 2020

Willhem har nyligen utökat sitt bostadsbestånd i Stockholmsområdet från 2 700 till närmare 3 500 lägenheter. Flytten till Vällingby centrum medför att Willhem kommer närmare sina hyresgäster och att medarbetarna får en gemensam plats att utgå från.
– Att vi samlar verksamheten under ett tak är mycket positivt för oss, våra medarbetare och kunder. Vi kommer närmare våra fastigheter vilket gör det lättare för våra medarbetare att ge den goda service som vi eftersträvar, säger Filip Hansson, fastighetschef.

Willhem etablerade sig i Stockholm 2011 och har under denna tioårsperiod haft flera områdeskontor i olika delar av Stockholm.
– Vällingby Centrum är ett område med en lång historia och stark identitet som även erbjuder alla faciliteter vår verksamhet behöver, vilket har varit viktigt i sökandet efter ny lokal, säger Filip Hansson.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Johan Almquist tar in Kiss och Abba i coworking-världen

Bolag Johan Almquist är ägare till och vd för coworkingaktören A house. Han har vad han själv kallar "en brokig bakgrund", vilket, enligt honom själv, beror på att han hela tiden gjort enbart saker som han tycker är roliga. Som, till exempel, att köpa rättigheterna till bandet Kiss hela musikkatalog. – Jag har gått efter vad som vore kul att lära sig och jag har också hela tiden haft en längtan efter att lära mig nya saker.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige