Image

Wihlborgs: Stark avslutning av Jarl

Bolag Vid dagens årsstämma lämnar Anders Jarl över vd-tjänsten i Wihlborgs till Ulrika Hallengren. Wihlborgs rekordstarka utveckling fortsatte under Q1.
Publicerad den 25 April 2018
Anders Jarl. Bild: Wihlborgs
Anders Jarl.

• Hyresintäkterna ökade med 22 procent till 668 Mkr (549)
• Driftsöverskottet ökade med 19 procent till 460 Mkr (388)
• Förvaltningsresultatet ökade med 25 procent till 325 Mkr (261)
• Periodens resultat uppgår till 303 Mkr (289), motsvarande ett resultat per aktie om 3,94 kr (3,76).

- Det är otroligt glädjande att Wihlborgs fortsätter den rekordstarka utvecklingen. Fortsatt ökande hyresintäkter, ett starkt förvaltningsresultat, minskade vakanser och en god nettouthyrning visar tydligt att Wihlborgs står väl rustat för framtiden. Tillväxten är mycket god i både den svenska och den danska verksamheten, säger Anders Jarl, vd för Wihlborgs Fastigheter.

- Med Ulrika Hallengren som ny vd har Wihlborgs de bästa förutsättningar för att fortsätta denna fina utveckling. Nu skriver vi nästa kapitel i Wihlborgs historia och jag är glad att som ordförande få möjlighet att fortsätta bidra till att utveckla Wihlborgs och Öresundsregionen, under förutsättning att årsstämman idag beslutar enligt förslaget.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige