Image
Wihlborgs hyr ut till Fortnox i Malmö.
Wihlborgs hyr ut till Fortnox i Malmö. Bild: Alexander Olivera

Wihlborgs hyr ut till Fortnox i centrala Malmö

Uthyrning Fortnox har tecknat ett hyresavtal med Wihlborgs om 1 050 kvadratmeter kontor i fastigheten Sparven 15 i Malmö city.
Publicerad den 28 April 2020

Fortnox är ett snabbväxande bolag som erbjuder en molnbaserad plattform för ekonomiadministration för småföretag, redovisningsbyråer, föreningar och skolor. I november flyttar företaget in i det röda tegelhuset på Drottninggatan som är en del av Sparven 15.

– Vi har i dagsläget väldigt låga vakanser i centrala Malmö. I Sparven 15 har vi nu möjlighet att välkomna Fortnox, ett företag som är i stark tillväxt och verkar inom en bransch som ligger i tiden. Det är roligt att kunna hjälpa dem att fortsätta sin framgångsrika resa i moderna, attraktiva lokaler i en anrik byggnad, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.

Sparven 15 ligger vid Drottninggatan i Malmö city och består av totalt 20 000 kvadratmeter fördelat på flera byggnader. Spelutvecklingsföretaget Massive Entertainment, en del av Ubisoft, har varit ensam hyresgäst på 4 000 kvadratmeter i den byggnad där Fortnox flyttar in. Massive expanderar och flyttar i slutet av maj flyttar till egna lokaler i en fastighet man förvärvat. Nu ställer Wihlborgs om byggnaden för att kunna inrymma flera hyresgäster och samtidigt görs nya tekniska installationer som ger god komfort och ett lägre klimatavtryck.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige