Image
Wihlborgs hyr ut på Ideon i Lund till offentlig hyresgäst.
Wihlborgs hyr ut på Ideon i Lund till offentlig hyresgäst. Bild: Wihlborgs

Wihlborgs hyr ut på Ideon i Lund till offentlig hyresgäst

Uthyrning Wihlborgs hyr ut 4 200 kvadratmeter i Nya Vattentornet 4 på Ideon Science Park i Lund till en myndighet.
Publicerad den 9 Juli 2021

I norra Lund pågår en spännande utveckling och Ideon Science Park är en välkänd och innovativ forskningshubb med över 400 företag och 10 000 arbetsplatser. Wihlborgs nya offentliga hyresgäst har skrivit avtal för etablering i bolagets LEED Gold-certifierade ikonbyggnad Cube för våningsplan 5 och 6. Inflyttning planeras till maj 2022.
– Allt fler ser potentialen på Ideon och Brunnshög och vi är stolta över att vår nya offentliga hyresgäst valt oss för sin etablering. När vi förvärvade fastigheterna Nya Vattentornet inom Ideon-området var det för att ha fler vakanser att utveckla samtidigt som vi vill kunna erbjuda större kunder riktigt effektiva och moderna kontor. Här ser vi ett exempel på hur den transformationen börjar ta form. Den nya hyresgästens verksamheten kommer bidra till större variation och bredare kontaktytor i hela området, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige