Image
Wihlborgs fyller på med avtal i Raffinaderiet 3 i Lund.
Wihlborgs fyller på med avtal i Raffinaderiet 3 i Lund. Bild: Wihlborgs

Wihlborgs fyller på med avtal i Raffinaderiet 3 i Lund

Uthyrning Raffinaderiet 3 är en anrik och k-märkt fastighet på bästa läge vid Lund C. Hållbart återbruk och ombyggnation med omtanke ska bevara det gamla sockerraffinaderiets industriella och ursprungliga identitet samtidigt som vi skapar moderna och funktionella kontor. Här har Wihlborgs tecknat fyra avtal med nya hyresgäster som alla ska vara på plats i slutet av 2022.
Publicerad den 2 Juli 2021
Annons
Image

Bland de nya hyresgästerna finns Genetor Coworking. Bolaget startade i Helsingborg 2019 och är i dag ett premiumkontorshotell. Genetor erbjuder en rad olika möjligheter som flexibla upplägg med klippkort, kontorsrum och fasta skrivbordsplatser och gör det enkelt för företag att anpassa arbetsplatser efter behov samtidigt som man får tillgång till konferens- och möteslokaler. Upplägget har visat sig vara framgångsrikt även under pandemin. Genetor finns idag hos Wihlborgs på Helsingborgs C och Elverket i Helsingborg och kommer att hyra närmare 900 kvadratmeter i Raffinaderiet 3.
– Genetors ambition är att etablera oss på attraktiva och stationsnära adresser och Raffinaderiet i Lund ligger helt perfekt för vår verksamhet. Här har man nära till stan med dess utbud, kommunikationer och mysiga kvarter. På Raffinaderiet kan vi erbjuda en toppmodern arbetsmiljö i en fastighet med mycket charm och karaktär. Vi kommer dessutom erbjuda ett serviceutbud till övriga hyresgäster i fastigheten och ser fram emot att skapa Lunds trevligaste kontorshotell i slutet av 2022, säger Marie Willstrand, affärsutvecklare på Genetor Coworking.

Övriga hyresavtal som är klara på Raffinaderiet 3 är:
Symetri AB – skräddarsyr digitala lösningar för BIM, produktdesign och livscykelhantering och ingår i börsnoterade Addnode Group, ett internationellt informationsteknologiföretag med 1 500 medarbetare i 17 länder.
InterTLC AB – ingår i TLC Group, tillverkare av ståltrappor, plattformar och tillfälliga skyddssystem för industri & byggsektorn med över 10 000 kvadratmeter produktionsyta i Polen.
N yoga studio – en lokal och framgångsrik yogaverksamhet som funnits i fyra år som nu har behov av att expandera till större lokaler som ett resultat av en växande kundkrets med en stark community.
– Raffinaderiet 3 är en helt unik fastighet där vi nu skapar smarta och funktionella arbetsplatser för små och medelstora företag mitt i centrala Lund. Med ett bra läge och en hög servicenivå räknar vi med att både start-ups och framgångsrika tjänstebolag kommer bidra till ett spännande och diversifierat kluster på bästa läge, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Heta krögaren öppnar nytt

Uthyrning Driver en av stans hetaste restauranger – expanderar och öppnar nytt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY