Image
Vista.
Vista. Bild: Wihlborgs

Wihlborgs bygger mobilitetshubb i Hyllie

Bygg/Arkitektur I mars 2023 påbörjar Wihlborgs bygget av en mobilitetshubb som en del av det planerade kontorshuset Vista (Bläckhornet 1) i Hyllie.
Publicerad den 5 December 2022

Mobilitetshubben i de nedersta våningarna av Vista kommer att innehålla cirka 430 parkeringsplatser, 45 laddplatser med förberedelser för fler, bil- och cykelpoollösningar, samt cykelparkering med möjlighet till omklädning och dusch. Från mobilitetshubben kommer det att finnas direkt access till trapphus och husets kontorslokaler.

Mobilitetshubben beräknas vara färdigställd i slutet av 2024.

– Hyllie är en stadsdel med höga hållbarhetsambitioner och svårslaget kommunikationsläge, något vi vill vara med och utveckla vidare. För den som ska till Vista ska det vara en självklarhet att kunna göra det på ett klimatsmart och bekvämt sätt, oavsett om det är med cykel, tåg, buss eller elbil. Därför gör vi nu en stor satsning på mobilitetslösningar, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.

Vista är Wihlborgs fjärde kontorshus i Hyllie med planerad byggstart hösten 2023. Huset blir det första som möter den som kommer över bron från Danmark och kommer certifieras enligt Miljöbyggnad Guld, WELL och NollCO2.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige