Image

Wihlborgs anställer regionchef i Lund

Karriär Wihlborgs har anställt Maria Ivarsson som ny regionchef i Lund. Hon tillträder sin tjänst den 5 mars.
Publicerad den 15 December 2017

Maria Ivarsson arbetar sedan 2014 som marknadsområdeschef för fastighetsförvaltning på Riksbyggen i Lund, med ansvar för södra och mellersta Skåne. Tidigare har hon arbetat i bemanningsbranschen, bland annat som affärsområdeschef för region syd på Manpower.

I rollen som regionchef för Wihlborgs i Lund kommer Maria Ivarsson att ansvara för ett fastighetsbestånd om 200 000 kvadratmeter med ett värde på 6,5 miljarder kronor, och cirka femton medarbetare.

– Lund är en intressent marknad med spännande utvecklingsplaner. Som regionchef får Maria en viktig roll när det gäller att se till att Wihlborgs tar tillvara framtida affärsmöjligheter på bästa sätt. Hennes gedigna ledarerfarenhet och starka affärsfokus kommer att bli en värdefull tillgång för oss, säger Anders Jarl, vd för Wihlborgs Fastigheter.

– Jag ser fram emot att tillsammans med Wihlborgs-teamet i Lund möta en alltmer spännande och dynamisk fastighetsmarknad. Det känns som ett väldigt stimulerande uppdrag att få driva utvecklingen av befintliga kundrelationer och fastighetsbestånd samtidigt som vi lyfter blicken mot nya affärer och framtida intressenter, säger Maria Ivarsson.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"En satsning som andas framtidstro"

Bygg/Arkitektur En storsatsning genomförs i Karlstad när Färjestad ska utvecklas med 100 000 nya kvadratmeter bestående av bostäder, kontor, handel och parkering. Tomas Rhöse, vd för Löfbergs Fastigheter, berättar för Fastighetssverige om arbetet med området, vad det betyder för Karlstads framtid och om de viktigaste delarna i processen framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige