Image

Wellbo fortsätter rekrytera från Wästbygg

Bolag Tidigare har meddelats att Wellbo Fastighetsutveckling rekryterar Wästbyggs Carmith Mårtensson som vd. Nu lämnar även Johan Warfvinge Wästbygg för att bli affärsutvecklingschef för Wellbo.
Publicerad den 7 Juni 2018
Johan Warfvinge. Bild: Wellbo Fastighetsutveckling
Johan Warfvinge.

– Vi är mycket nöjda med rekryteringen av Carmith och Johan. Båda har lång och bred bakgrund i branschen och kommer att tillföra den kompetens och de erfarenheter som krävs för att bygga rätt organisation och uppfylla verksamhetens ambitiösa tillväxtmål, säger Lennart Holm, styrelseordförande för Wellbo Fastighetsutveckling.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige