Image
Johanna Nydelius.
Johanna Nydelius. Bild: Wästbygg

Wästbygg rekryterar Johanna Nydélius som arbetsmiljöchef

Karriär Johanna Nydelius, med erfarenhet från bland andra Peab, har rekryterats till en nyinrättad tjänst som arbetsmiljöchef på Wästbygg.
Publicerad den 21 Juni 2021

Ansvaret för vårt arbetsmiljöarbete har tidigare delats mellan ett antal roller inom bolaget, men Johanna Nydelius får nu det övergripande ansvaret för att driva och utveckla arbetsmiljöarbetet inom koncernen.

Johanna har lång erfarenhet av KMA-frågor, bland annat från Peab och kommer närmast från Implemia där hon varit anställd som HQSE-manager. Hon tillträder sin nya tjänst hos oss den 28 juni.

– Det känns väldigt bra att välkomna Johanna till tjänsten som arbetsmiljöchef. Vi har länge arbetat fokuserat med arbetsmiljöfrågan, men det är viktigt att vara proaktiv och analysera vad vi kan göra ännu bättre. Med sin långa och breda erfarenhet kommer Johanna att kunna identifiera förbättringsområden och säkerställa åtgärdsplaner, säger Claas Wallin, verksamhetsutvecklingschef på Wästbygg Gruppen.

– Jag ser fram emot att påbörja mitt nya uppdrag hos Wästbygg. Att få vara med och utforma en ny tjänst med fokus på arbetsmiljö, som är en av mina hjärtefrågor, känns extra roligt. Det som lockar med Wästbygg som bolag är att jag uppfattat det som att man prioriterar arbetsmiljöfrågan och att det finns sunda värderingar som genomsyrar hela verksamheten, säger Johanna Nydélius.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De har avyttrat mest under 2021

Lista Fastighetssverige listar vilka noterade bjässar som sålt mest fastigheter så här långt 2021. Här är hela listan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY