Image
Eva Thulin.
Eva Thulin. Bild: Wästbygg

Wästbygg rekryterar fastighetschef till samhällsfastighetssatsning

Bolag Eva Thulin anställs som fastighetschef för Inwita Fastigheter, Wästbygg Gruppens satsning på eget ägande av samhällsfastigheter.
Publicerad den 20 Januari 2022

Wästbygg Gruppens eget fastighetsbolag, Inwita Fastigheter, startades för två år sedan i syfte att kunna erbjuda en komplett helhet inom samhällsfastigheter, det vill säga utveckling, entreprenad samt ägande och förvaltning av den färdiga fastigheten. Nyligen färdigställdes Inwitas första projekt, Häggen, ett trygghetsboende i Halmstad som vänder sig till personer som fyllt 65 år.

Eva Thulin har nu anställts som fastighetschef för Inwita. Hon kommer närmast från en roll som fastighetschef Handel och områdesutveckling på Vasakronan och har lång erfarenhet av kommersiell fastighetsförvaltning.
– Samhällsfastigheter är ett prioriterat område för oss och för att kunna utöka vår portfölj av egenägda fastigheter behöver vi personer med förvaltningskomptens. Inwita har nyligen färdigställt sin första fastighet och vi har fler projekt på gång. Som fastighetschef kommer Eva att vara ansvarig för att bygga upp och driva arbetet i Inwita med målsättningen att stärka koncernens affär inom samhällsfastigheter. Vi ser fram emot att välkomna Eva till Wästbygg Gruppen i slutet av januari, säger Jonas Jönehall, vice koncernchef/CFO.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Monica von Schmalensee ny ordförande för IQ Samhällsbyggnad: "Hedrad, glad och inspirerad"

Karriär Monica von Schmalensee tar över ordförandeklubban i IQ Samhällsbyggnad. För Fastighetssverige berättar hon vad som lockade med rollen och vad hon ser som organisationens viktigaste uppgifter framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige