Image

Wallenstam utökar i solcellsföretag

Bolag Wallenstam utökar sitt aktieinnehav i det svenska solcellsbolaget Exeger som utvecklar nästa generations solceller. Totalt har Wallenstam investerat 22 miljoner kronor i bolaget och är nu den sjunde största ägaren med 187 000 aktier, vilket motsvarar 6,97 procent av det totala antalet aktier och röster i bolaget.
Publicerad den 7 Januari 2014
Hans Wallenstam. Bild: Wallenstam
Hans Wallenstam.

– Exeger utvecklar en industriell produktion av nästa generations solceller som bland annat kan integreras i tak och fasader. Det är en innovation vi tror mycket på och som vi räknar med att kunna använda i vår egen nyproduktion av bostäder inom en snar framtid, säger Hans Wallenstam, vd för Wallenstam.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige