Image

Wallenstam tar modekedjor till Göteborg

Uthyrning Under våren öppnar ett antal välkända modekedjor nya butiker i Wallenstam-fastigheter i centrala Göteborg.
Publicerad den 24 Februari 2014
Thomas Dahl. Bild: Wallenstam
Thomas Dahl.

Det blir ett bredare utbud Inom Vallgraven när Lexington, Hope och Fred Perry öppnar nya butiker. Dessutom förstärker Oscar Jacobsson sin närvaro i Göteborg och öppnar sin första Sverigebutik för deras märke Sartorial Leisure.

- Vi är glada att välkomna en mängd kända och populära varumärken till våra lokaler i Göteborgs innerstad. Just i vår är det en god mix av märken och inriktningar som flyttar in. Det är extra roligt att många väljer att satsa på Göteborg. Hope och Sartorial Leisure öppnar sina första flagshipbutiker här, säger Thomas Dahl, vice vd på Wallenstam.

Senast i mitten på april kommer Lexington att vara på plats på Södra Larmgatan, Hope på Korsgatan och Sartorial Leisure i Viktoriapassagen. Fred Perry öppnade sin butik på Södra Larmgatan redan i februari. Förutom dessa butiker märks också Human Scales som flyttar in på Avenyn och Milk & Honey som flyttar till större lokaler på Vallgatan.

- För oss är det viktigt att både Avenyn och innerstaden kan erbjuda ett attraktivt shoppingutbud, därför jobbar vi aktivt med att hitta varierade och spännande butiker, vårens nyöppningar kännetecknas till stor del av ny svensk design säger Thomas Dahl vice vd på Wallenstam.

Förutom nya modebutiker kommer flertalet nya restauranger slå upp sina portar i området runt Avenyn och innerstaden under våren.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige