Image
Hans Wallenstam.
Hans Wallenstam. Bild: Wallenstam

Wallenstam: Rekordresultat i fastighetsförvaltningen

Bolag Här är Wallenstams halvårssiffror.
Publicerad den 14 Juli 2022
Wallenstams Q2-siffror. Bild: Skärmdump
Wallenstams Q2-siffror.

Kommentar från vd Hans Wallenstam:

"Wallenstam står starkt i de utmaningar som råder med inflation, krig och problem i leveranskedjor. Vi är väl rustade med enormt engagerade medarbetare och en stark balansräkning där soliditeten nu uppgår till 47 %. Detta har vi lagt grunden till i flera år."

"I denna turbulenta miljö levererar vi ett rekordresultat i vår fastighetsförvaltning. Förvaltningsresultatet ökar med 7 % till 650 Mkr. Vi fortsätter att producera övervärde i våra nyproduktioner, vilket under första halvåret uppgår till 374 Mkr. Resultatet innebär att substansvärdet per aktie nu uppgår till 60,10 kronor."

- Anthon Näsström
anthon@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Combify revolutionerar stadsutvecklingens största problem och får medalj av Konungen

Bygg/Arkitektur Kungens medalj och stora investerare. Combify har tagit sig an kanske ett av byggbranschens största problem – informationen. Särskilt den om tidiga detaljplaner, berättar en av medgrundarna. I Combifys plattform man hitta allt från detaljplaner, markanvisningar, planprocesser och fastighetsdetaljer. Att lösa problem och berätta berättelsen om staden är grunden i den framgång som Rim Alexandra Halfya och Alaa Alshawa gjort med deras plattform.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige