Image
Hans Wallenstam.
Hans Wallenstam. Bild: Wallenstam

Wallenstam: Rekordresultat i fastighetsförvaltningen

Bolag Här är Wallenstams halvårssiffror.
Publicerad den 14 Juli 2022
Wallenstams Q2-siffror. Bild: Skärmdump
Wallenstams Q2-siffror.

Kommentar från vd Hans Wallenstam:

"Wallenstam står starkt i de utmaningar som råder med inflation, krig och problem i leveranskedjor. Vi är väl rustade med enormt engagerade medarbetare och en stark balansräkning där soliditeten nu uppgår till 47 %. Detta har vi lagt grunden till i flera år."

"I denna turbulenta miljö levererar vi ett rekordresultat i vår fastighetsförvaltning. Förvaltningsresultatet ökar med 7 % till 650 Mkr. Vi fortsätter att producera övervärde i våra nyproduktioner, vilket under första halvåret uppgår till 374 Mkr. Resultatet innebär att substansvärdet per aktie nu uppgår till 60,10 kronor."

- Anthon Näsström
anthon@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige