Image
Marina Fritsche, vice vd för Wallenstam.
Marina Fritsche, vice vd för Wallenstam. Bild: Wallenstam

Wallenstam når 10 000 lägenheter i förvaltning

Bolag Wallenstam har nu 10 000 hyreslägenheter i förvaltning. – Det känns fantastiskt att vi nu har 10 000 hyreslägenheter i Göteborg, Stockholm och Uppsala, det är en milstolpe för oss som bolag. Vår höga nyproduktionstakt har bidragit till att vi successivt har ökat antalet lägenheter i vår förvaltning, säger Hans Wallenstam, vd för Wallenstam.
Publicerad den 22 Oktober 2020

Wallenstam har just nu en pågående byggnation om cirka 3 000 lägenheter. I Elisedal, fyra minuter från Korsvägen i Göteborg byggs totalt 336 nya hyreslägenheter. I veckan välkomnades de första hyresgästerna här till sina nya hem.
– Behovet av bostäder är enormt. I dagsläget står över 120 000 personer i vår bostadskö för att få bo i en nyproducerad hyresrätt. Vi bygger en premiumprodukt där kvalitet, service, flexibilitet och bekvämligheter ingår per automatik. Att få välkomna våra hyresgäster till sina nya hem är alltid speciellt och idag är det något alldeles extra, säger Marina Fritsche, vice vd på Wallenstam.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Johan Almquist tar in Kiss och Abba i coworking-världen

Bolag Johan Almquist är ägare till och vd för coworkingaktören A house. Han har vad han själv kallar "en brokig bakgrund", vilket, enligt honom själv, beror på att han hela tiden gjort enbart saker som han tycker är roliga. Som, till exempel, att köpa rättigheterna till bandet Kiss hela musikkatalog. – Jag har gått efter vad som vore kul att lära sig och jag har också hela tiden haft en längtan efter att lära mig nya saker.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige