Image
Rosenlund.
Rosenlund. Bild: Wallenstam

Wallenstam hyr ut 970 kvadratmeter i centrala Göteborg

Uthyrning Dansk butikskedja hyr 970 kvadratmeter i entréplanet i Wallenstams fastighet på Rosenlundsgatan 8 i Göteborg.
Publicerad den 24 Februari 2021

Den danska butikskedjan Stoff & Stil har i över 40 år hjälpt kunder med att uttrycka sig kreativt genom att erbjuda ett stort utbud av metervaror, symönster, sytillbehör med mera. Verksamheten har i dag 29 butiker i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Österrike och bedriver webhandel i 13 europeiska länder. I samband med nyöppningen i Rosenlund kommer de byta namn till Selfmade, för att bättre spegla sitt nya uppdaterade koncept där inspiration, kreativitet och konst förenas.
– Selfmade är vårt kall om att skapa unika förutsättningar för alla nyfikna do it yourself-människor. Vi märker i dag ett stort intresse framför allt från den yngre generationen som önskar alternativ till en värld som primärt är baserad på färdigproducerade produkter. Selfmade vill lägga ett stort fokus på upplärning inom design och sömnad, både i våra fysiska butiker samt genom inspiration på våra olika onlineuniversum. I vår organisation kallar vi detta Empower Creative Self-Expression, och vi har gjort detta till vårt uppdrag att stärka människors förmåga att uttrycka sig själva kreativt, säger Alexander Lerche, vd för Stoff & Stil/Selfmade.
– Det känns väldigt roligt att kunna välkomna det nya konceptet "Selfmade®" till Rosenlund. En ny kreativ verksamhet i entréplan blir ett mervärde för både boende, företag och besökare i området. Dessutom extra intressant med delningskonceptet av symaskiner som känns väldigt modernt och rätt i tiden, säger Marina Fritsche, regionchef för Göteborg och vice vd på Wallenstam

Tillträde till lokalen i Rosenlund blir i mitten av augusti.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige