Image
Wallenstam.
Wallenstam. Bild: Wallenstam

Wallenstam hyr ut 700 kvadratmeter på Kungsgatan i Göteborg

Uthyrning Ports Group, ettbolag inom varumärkessäkerhet, har tecknat avtal med Wallenstam och flyttar sitt huvudkontor från Mölnlycke till centrala Göteborg. I januari nästa år flyttar de in i nya lokaler om drygt 700 kvadratmeter på Kungsgatan 42 för att öka sin närvaro och tillgänglighet mitt i city.
Publicerad den 28 Oktober 2020

– Vi ser väldigt mycket fram emot vår flytt till nya, moderna lokaler i centrala Göteborg. Som bolag skyddar vi varumärken legalt, digitalt och tekniskt och skapar därmed varumärkessäkerhet inom alla delar av våra kunders varumärken. En attraktiv adress samt inbjudande, trivsamma lokaler för såväl våra medarbetare som kunder är viktigt för oss, säger Patrik Simson, vd på Ports Group.

Ports Group bildades 1994 och var pionjärer med att hjälpa företag skydda sina varumärken på internet. Idag arbetar bolaget med varumärkessäkerhet genom ett heltäckande skydd av varumärkets samtliga dimensioner legalt, digital och tekniskt. Med cirka 65 medarbetare på kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö arbetar Ports Group med bolag inom alla branscher och i alla storlekar.
– Det är väldigt roligt att kunna välkomna Ports Group till sina nya lokaler hos oss mitt i centrala Göteborg. Ett attraktivt läge i en fastighet som vi kommer att utveckla vidare i närtid, säger Marina Fritsche, vice vd på Wallenstam.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Samfastigheter-toppen: "SBB:s fall präglar fortfarande mycket av segmentet"

Bolag Hur ser möjligheter till investeringar och nya projekt inom LSS-boenden ut idag? Vad krävs för att investeringsviljan ska vakna igen? Poyan Katebi, vd för Samfastigheter, menar att läget är betydligt bättre nu än för bara sex månader sedan, men att storbankerna fortfarande ser risker som kanske inte finns. – Det är bättre dialoger nu, det känns som att vi skulle kunna komma i gång, men hel branschen har fortfarande som en blöt filt över sig, säger Poyan Katebi.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige