Image
Hala Khan.
Hala Khan. Bild: Wallenstam.

Wallenstam får ny uthyrningschef

Bolag Hala Khan är ny uthyrningschef hos Wallenstam i Stockholm.
Publicerad den 3 Oktober 2020

Från och med den 1 oktober är Hala Khan ny uthyrningschef hos Wallenstam i region Stockholm/Uppsala. Hala kommer senast från Svenska Bostäder där hon har arbetat som boförmedlarchef och biträdande distriktschef. De senaste fem åren har Hala främst arbetat med övergripande ansvar för uthyrning och som distriktsekonom.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att börja hos Wallenstam och är glad över förtroendet jag nu får i min nya tjänst. Det känns roligt att arbeta med uttalat kundfokus i ett noterat bolag. Wallenstams bredd och fina utbud av bostäder tilltalar mig och det medvetna arbetet med hela kedjan, från den första skissen till egen förvaltning och fullt fokus på kunden, säger Hala Khan, enligt ett pressmeddelande.

Hala kommer att ansvara för hela uthyrningsprocessen i affärsområde bostad i Stockholm/Uppsala samt ingå i bostadsorganisationens ledningsgrupp.

– Det är väldigt roligt att välkomna Hala till oss. Vi har en spännande och intensiv period framför oss med en inflyttning i nästan 900 hyreslägenheter i Stockholmsregionen till och med juni nästa år. Genom vår höga nyproduktionstakt fortsätter därefter fler lägenheter att bli inflyttningsklara, så Halas kompetens och erfarenhet kommer väl till pass och blir oerhört värdefull för oss, säger Malin Kernby, affärsområdeschef bostad i Stockholm/Uppsala.

- Joakim Johansson
joakim@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige