Image
Rebecka Wallenstam.
Rebecka Wallenstam. Bild: Wallenstam

Wallenstam-dotter adjungerad ledamot i styrelsen

Bolag Vid det konstituerande styrelsemötet efter årsstämman i Wallenstam AB beslutade styrelsen att adjungera Rebecka Wallenstam som styrelseledamot.
Publicerad den 27 April 2022

Som adjungerad ledamot i styrelsen för Wallenstam AB kommer Rebecka Wallenstam att delta på styrelsemöten och i styrelsens arbete, men saknar rösträtt. Hon kommer parallellt att fortsätta arbeta i sin roll som koncerncontroller inom Wallenstam.

– Rebecka besitter kompetenser som kommer att vara till god nytta i styrelsearbetet i Wallenstam. Under vår tid tillsammans i Convendum Corporations styrelse har jag sett Rebeckas kvaliteter som styrelseledamot. Det är även roligt att få hälsa en ny generation Wallenstam välkommen som adjungerad ledamot till styrelsen, säger Lars-Åke Bokenberger, styrelseordförande i Wallenstam AB.

– Det ska bli intressant, spännande och roligt att följa och delta i styrelsens arbete. Med min kunskap och erfarenhet från Wallenstams verksamhet vill jag bidra till bolagets fortsatta utveckling och värdeskapande, säger Rebecka Wallenstam.

Rebecka Wallenstam, född 1991 och dotter till vd Hans Wallenstam, har varit koncernkontroller sedan 2016. Mellan april 2019 och april 2022 har Rebecka varit styrelseledamot i Convendum Corporation AB. Hon har tidigare arbetat på Wallenstams kundservice parallellt med sina studier till ekonom på Handelshögskolan i Göteborg. Från 2013 arbetade Rebecka med försäljning på dåvarande dotterföretaget Svensk Naturenergi och under 2015–2016 med frågor som rör investor relations och controlling inom Wallenstam.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Lista: Största försäljningarna i offentlig sektor

Lista Under nuvarande mandatperiod har offentlig sektor sålt fastigheter för cirka 48 miljarder kronor, vilket motsvarar drygt fem procent av den totala transaktionsvolymen. Här presenterar Fastighetssverige en lista på de 15 största affärerna som gjorts under 2021 och hittills under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige