Image
Martina Davidsson.
Martina Davidsson. Bild: Christer Järeslätt

Volito rekryterar ny projektutvecklingschef från Skanska

Bolag Volito anställer Martina Davidsson som ny projektutvecklingschef.
Publicerad den 17 Maj 2022

Martina Davidsson har gedigna kunskaper inom projektutveckling, med erfarenhet både som beställare och från entreprenadsidan. Hon kommer från en lång karriär på Skanska där hon de senaste åren arbetat med klimatneutralt byggande.
– Stadsutveckling handlar om att ta ansvar fullt ut. Människor anförtror sin vardag åt oss och vi vill skapa hållbara miljöer där alla ska trivas och må bra. Vi vill vara en aktiv del i branschens långsiktiga utveckling, exempelvis genom klimatneutrala byggnader. I detta arbete är återbruk högt prioriterat, med tillvaratagande av de resurser vi redan har. Jag ser fram emot att få leda Volito Fastigheters satsningar på hållbar projektutveckling. Företaget har en mångårig tradition av att agera långsiktigt, vilket är en stark utgångspunkt även för kommande satsningar. Nu ska vi fortsätta stärka företagets portfölj med moderna och hållbara bostäder och arbetsplatser. Bland annat har vi stora förväntningar på Nyhamnen där Volito Fastigheter har ett flertal spännande fastigheter med stor potential. Jag hoppas på nya kreativa samarbeten som kan leda till affärsmöjligheter för oss på Volito Fastigheter, säger Martina Davidsson.
– Det vilar ett stort ansvar på oss som fastighetsbolag att ha ett hållbart förhållningssätt till allt vi gör. Både drift och produktion av fastigheter utgör en stor post i vår gemensamma klimatpåverkan. Här har fastighetsägare och utvecklare stora möjligheter att göra skillnad, och det är viktigt att vi har rätt kompetens. Framåt kommer vi att satsa allt mer på utvecklingen av nya fastigheter. Därför är vi extra glada att vi lyckats rekrytera Martina som projektutvecklingschef. Hon har exakt de kvalifikationer och egenskaper som behövs för att vi ska känna oss säkra på att vår nyproduktion blir kreativ och spännande för framtida kunder, och präglas av en långsiktig omtanke om både människor och vårt klimat, säger Marie Persson, vd för Volito Fastigheter.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Blackrock: "Vi tittar på både stora portföljaffärer och enskilda tillgångar i hela Norden"

Bolag Blackrock tog nyligen sitt första steg på den heta nordiska logistikmarknaden. Efter affären med Kilenkrysset berättar Thorsten Slytå, Nordenchef på Blackrock, för Fastighetssverige om vilka nya förvärv de letar efter på de nordiska marknaderna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige