Image

Vitec rekryterar försäljningschef

KARRIÄR Vitecs dotterbolag Svensk FastighetsData förstärker ledningen i bolaget med Mikael Wallenberg som försäljningschef. Mikael Wallenberg kommer närmast från Objektvision/Bovision där han har varit verksam i olika befattningar sedan 2001 och sedan 2006 i rollen som Försäljningschef.
Publicerad den 10 Februari 2009

Mikael Wallenberg tillträder sin tjänst i april.
- Vi genomför nu en organisationsutveckling av marknad och försäljning och inrättar en ny tjänst som försäljningschef. Med Mikael Wallenberg som ny försäljningschef och Lotta Carlsson som marknadschef kommer vi att kunna utveckla och stärka våra kundrelationer och därmed göra fler affärer. Mikaels kompetens och erfarenhet från såväl IT-branschen som mäklarbranschen, blir ett värdefullt tillskott i arbetet med att vidareutveckla vårt erbjudande. Genom rekryteringen räknar vi med att ytterligare kunna stärka vår marknadsposition som ledande leverantör av lösningar till fastighetsmäklarbranschen, säger Kristofer Stenum, vd.
- Jag ser fram emot att börja på Svensk FastighetsData. Bolaget har ett mycket gott renommé i mäklarbranschen samt är välskött med en stor potential. Med stärkta kundrelationer genom närmare samarbete ska vi öka våra kunders nöjdhet och därmed göra fler affärer, säger Mikael Wallenberg.

Svensk FastighetsData arbetar med affärssystem för fastighetsmäklare. Sedan årsskiftet 2007/2008 är Svensk FastighetsData en del av Vitec-koncernen.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige