Image

Vasakronan hyr ut 6 800 kvadratmeter

UTHYRNING Vasakronan hyr ut en hel fastighet på Lindhagensgata i Stockholm till Teracom-koncernen.
Publicerad den 9 September 2010

Teracom ska samlokalisera tv-operatören Boxer, Teracoms huvudkontor och driftverksamheten i Kaknästornet.

Teracom hyr hela fastigheten på 6 800 kvm och inflytten är beräknad till februari 2012.

Teracom-koncernen har olika verksamheter som i dagsläget är geografiskt spridda i Stockholmsområdet. Med flytten till Lyckan får företaget ett eget hus att förfoga över. Inför inflyttningen görs en total ombyggnation av fastigheten.

- Det här känns väldigt kul. Teracom-koncernens verksamhet ställer en del speciella krav på fastigheten, säger Katarina Boestad, uthyrare på Vasakronan.

- Under det närmaste året kommer vi därför att tillsammans med Teracom anpassa Lyckan och se till att bland annat de tekniska krav som driftverksamheten ställer blir tillgodosedda.

Lindhagensgatan är ett område i stark utveckling. Här finns både kontor, handel och bostäder och kommunikationerna är goda med promenadavstånd till både tunnelbanelinjer och pendeltåg.

- Flytten till Lyckan känns mycket bra. Med ett eget hus anpassat för våra behov kan vi knyta verksamheterna ännu närmare varandra och korta de interna kommunikationsvägarna, säger Lennart Ivarsson, kommunikationsdirektör för Teracom-koncernen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige